Boek jouw wandelvakantie met 20% korting

Stap vanuit je vakantiehuis zo de natuur in voor een prachtige wandeling. In de 14 Droomparken die je in eigen land vindt, kan dit! Wandel in het bos, door de duinen of over het rustige platteland. Boek jouw ideale wandelvakantie met de Supporter van Sport-actiecode en ontvang 20% korting. Bovendien maakt iedere tiende boeker kans op een extra gratis vakantie.

De 14 Droomparken liggen in gebieden waarin je uitstekend kunt wandelen. Van de Veluwe waar je oog in oog kunt staan met herten en andere dieren tot de Zeeuwse kust waar je heerlijk kunt uitwaaien. En van de Noord-Hollandse polders met weidse uitzichten en molens tot de gemoedelijke Achterhoek.

Je kunt jouw wandelvakantie precies inrichten zoals jij dat wilt. Of je nu op zoek bent naar een duurzame Tiny House, een gezellig chalet, een moderne cube of een luxe villa voor de hele familie.

Zo werkt het:

  • Boek vóór 31 januari 2020 jouw wandelvakantie;
  • Ontvang 20% korting op de verblijfskosten;
  • De korting is geldig op vakanties tot en met 31 december 2020;
  • Vul de actiecode SVSWS10 in bij de allerlaatste stap van het boekingsproces.

Je korting kan oplopen tot wel 350 euro, dus boek snel op één van de 14 Droomparken in heel Nederland! Daarnaast geniet je van de luxe (hotel)services met opgemaakte bedden, handdoekenpakket en nog veel meer. Laat je lekker verwennen, het is tenslotte jouw vakantie.

Supporter van Sport wenst je alvast veel vakantieplezier!

Boek jouw wandelvakantie

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?