Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Wandel 4-daagse Mallorca: genieten van de Spaanse zon

Geniet van typisch Spaanse dorpjes en prachtige landschappen en vergezichten tijdens de Wandel 4-daagse op Mallorca! Je wandelt routes van 15 of 25 kilometer met je snoet in de voorjaarszon. Alle wandeldagen worden afgesloten met gezellige muziek onder het genot van een heerlijk drankje.

Wandel 4 Daagse Mallorca, Groep Wandelaars Op Het Strand Aan Zee
Langs de stranden van Mallorca (Foto: ©Oad)

Van 16 t/m 19 april 2024 wordt de Wandel 4-daagse weer georganiseerd in Mallorca. Vele honderden deelnemers hebben de afgelopen jaren genoten van de uitdagende wandelingen, de schitterende natuur en de gezelligheid met de medewandelaars. De wandelingen voeren je door prachtige landschappen, typische Spaanse dorpjes en prachtige vergezichten. De temperatuur op Mallorca is in het voorjaar heerlijk aangenaam en heel geschikt voor fijne wandelingen. In het voorjaar komt de natuur tot bloei; geniet van de weelde aan bloemen als klaprozen, margrieten, lelies en wilde rozen.

Leuk, ik ga mee!
Wandel 4 Daagse Mallorca - Excursie Kasteel Capdepera
Wandel 4-Daagse Mallorca, excursie kasteel Capdepera (Foto: © Oad)

De routes en feestelijke finish

Voor de wandelingen kan je kiezen uit routes van 15 en 25 kilometer zodat er voor elke wandelaar een geschikte afstand is. De start en finish is in Capdepera (Noord-oostelijk deel van Mallorca). De verschillende routes gaan door de natuur en authentieke dorpjes en langs de indrukwekkende kustlijn van Mallorca. Dagelijks wordt u bij de finish in de Walking Village ontvangen met live-muziek waarbij een drankje natuurlijk niet mag ontbreken.

Bekijk de routes

Boek gemakkelijk bij Oad

Om het jou extra gemakkelijk te maken biedt Oad speciale Wandel-4daagse arrangementen aan. Oad regelt alles voor je zodat jij extra kunt genieten van jouw Spaanse wandelvierdaagse:

  • vlucht vanaf Amsterdam, transfer en verblijf
  • Korting van € 25,- op het arrangement als je lid bent van KWbN (let op: korting geldt per boeking. Nog geen lid? Je kunt al lid worden vanaf €22,- per jaar)
  • Nederlandse Oad reisbegeleiding ter plaatsen
Boek nu en verzeker jezelf van een plekje op deze gezellige wandelreis.
Meer informatie en boeken
Wandel 4-daagse Mallorca - Feest in de Walking Village
Wandel 4-daagse Mallorca, feest in de Walking Village (Foto: © Oad)

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Oad. Samen willen we zoveel mogelijk mensen in beweging brengen.