Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Wandel 4-daagse Mallorca

Onze partner Oad organiseert ook dit jaar weer prachtige wandelvakanties naar de wandel 4-daagse van Mallorca. Wandel vier dagen door een indrukwekkend landschap. LET OP: Vanwege de situatie rond het coronavirus is de Wandel 4-daagse Mallorca van 2 t/m 5 april 2020 helaas afgelast.

4 Daagse Mallorca
Wandelaars op 4 Daagse Mallorca

UPDATE 16 MAART 2020: De Wandel 4-daagse Mallorca kan vanwege de situatie rond het coronavirus niet doorgaan. Momenteel kijkt Oad samen met de organisatie van de 4-Daagse Mallorca naar de mogelijkheden om de vierdaagse op een later moment in 2020 alsnog te organiseren. Oad heeft een speciale pagina gemaakt met vragen rond het coronavirus.

Van 2 tot en met 5 april 2020 vindt de Wandel 4-daagse Mallorca plaats. Onze partner Oad biedt een 8-daags arrangement aan naar Mallorca, in combinatie met deze Wandel 4-daagse. Ga mee en beleef de Wandel 4-daagse van Mallorca!

De wandelingen voeren je door prachtige landschappen en langs adembenemende vergezichten. De temperatuur op Mallorca is in het voorjaar heerlijk aangenaam en heel geschikt voor fijne wandelingen over dit prachtige Spaanse eiland.

Indrukkend landschap bij 4 Daagse Mallorca

Indrukwekkend landschap

De routes voeren je door een indrukwekkend landschap met prachtige stranden langs de kust. Je kijkt uit op de blauwe zee en op de adembenemende bergtoppen van de Serra de Tramuntana. Deze bergketen is door UNESCO zelfs uitgeroepen tot Werelderfgoed.

Ook kun je vier dagen lang van de cultuur op Mallorca proeven. Je wandelt door charmante dorpjes en langs gezellige jachthavens. Geniet op het platteland van oude boerderijen met amandel- en olijfbomen.

Je hebt bij de Wandel 4-daagse Mallorca de keuze uit een wandelafstand van 12,5 - 20 of 30 kilometer per etappe. Tijdens het boeken kun je dit opgeven. Oad regelt de registratie voor de Wandel 4-daagse.

Prachtig uitzicht op de zee in Mallorca

Korting voor leden van KWBN

Ben je lid van KWBN? Dan ontvang je €20,- korting op het arrangement van Oad.

Waarom de Wandel 4-daagse reis bij Oad boeken?

  • Oad regelt alles: vlucht (vanaf Amsterdam of Eindhoven), transfer en verblijf;
  • Keuze uit 2 hotels;
  • Eén jaar een gratis lidmaatschap van KWBN;
  • Eigen Oad V.I.P.-balie voor een snelle registratie op de startlocatie;
  • Eigen Nederlandssprekende Oad reisleiding ter plaatse;
  • Korting van € 20,- p.p. op het arrangement als je lid bent van KWBN.

Als de Wandel 4-daagse Mallorca later in 2020 alsnog plaatsvindt, vind je hierover op deze pagina meer informatie en kun je het arrangement van Oad via deze pagina boeken.

Toren aan top van een berg met uitzicht op het helderblauwe water in Mallorca