Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Word lid van KWbN!

Heb je een hart voor wandelen? Dan zit je goed bij Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN)!

Header | /lid-worden2

Direct aanmelden als lid?

Via onderstaande link ga je naar het aanmeldformulier. 

Ik word lid

Waarom lid worden? 

Wandel.nl is een initiatief van Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN). Als grootste wandelorganisatie van Nederland zijn wij er voor alle wandelaars: van jong tot oud, van beginner tot gevorderde wandelaar en wat jouw reden om te wandelen ook is. Want wij geloven dat wandelen je gezonder en gelukkiger maakt. 

Sluit jij je net als 60.000 andere wandelaars bij ons aan, dan levert je dat veel voordeel op. Maar er is meer! Jouw lidmaatschap maakt het voor ons mogelijk om de belangen van wandelaars in Nederland te behartigen. Ook ondersteunen we wandelclubs bij het organiseren van de mooiste wandeltochten. En we leiden professionele wandeltrainers op. Dankzij jouw lidmaatschap zijn we bovendien in staat wandelaars via wandel.nl te voorzien van de meest inspirerende wandeltips. Kortom: door jouw lidmaatschap bij KWbN maak je wandelen nog aantrekkelijker!  

Jouw lidmaatschap levert je zelf ook direct voordeel op. Omdat iedere wandelaar anders is, bieden we verschillende lidmaatschapsvormen aan. Bekijk ze hieronder en kies het lidmaatschap dat het beste bij jou past! Deze wandelaars gingen je al voor. 

Ja, ik wil lid worden
Ik vind het aantrekkelijk om onderdeel te zijn van een organisatie die het hele jaar door activiteiten ondersteunt. Je wordt daardoor aangemoedigd om een groter deel van het jaar op pad te gaan.” - Giovanni (44)

Al lid van een wandelvereniging?

Ben je lid van een bij KWbN aangesloten wandelvereniging, dan ben je automatisch lid van KWbN. Je kunt dan kiezen tussen het alles-in-1-pakket of alleen het basislidmaatschap. Met het alles-in-1-pakket kun je gebruik maken van alle voordelen van het basislidmaatschap, ontvang je vier keer per jaar het magazine en ontvang je bovendien jaarlijks de Wandel.nl Jaargids.

Kies uit de volgende mogelijkheden

KWbN biedt de keuze uit 3 verschillende lidmaatschapsvormen, zodat je kunt kiezen voor de optie die het beste bij je past.

wandelvoordeelpas2023

Optie 1: Basislidmaatschap

€20,00

  • Aantrekkelijke kortingen met de digitale Wandelvoordeelpas*, zoals korting op KWbN-tochten en €5 korting op de inschrijving van de Vierdaagse Nijmegen. (Lees hier meer over alle kortingen)
* De digitale Wandelvoordeelpas is beschikbaar in de Wandel.nl-app.
Ik word lid

Optie 2: Magazine wandel.nl

€27,95

  • Vier keer per jaar Magazine Wandel.nl

In Magazine wandel.nl lees je onder meer reportages over de mooiste wandelroutes in binnen- en buitenland, interviews met wandelaars en handige tips rond training en uitrusting. Vanaf 2023 ontvang je bij het magazine twee keer per jaar een actueel overzicht van alle wandeltochten

Let op: bij deze optie ontvang je geen digitale Wandelvoordeelpas. Wil je gebruik maken van de aantrekkelijke ledenkortingen, kies dan voor lidmaatschap Alles-in-1 (vanaf 2023: Compleet).

Meer info over Magazine wandel.nl 

WANDEL.NL
Afbeelding Lid Worden

Optie 3: Compleet

€35,00

  • Aantrekkelijke kortingen met de digitale Wandelvoordeelpas*, zoals korting op KWbN-tochten en €5 korting op de inschrijving van de Vierdaagse Nijmegen. (Lees hier meer over alle kortingen)
  • Vier keer per jaar Magazine Wandel.nl
  • Vanaf 2023 twee keer per jaar een actueel overzicht van alle wandeltochten
* De digitale Wandelvoordeelpas is beschikbaar in de Wandel.nl-app.
Ik word lid

Meld je aan als lid bij KWbN