Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Word lid van KWbN

Heb je een hart voor wandelen? Dan zit je goed bij Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN)! KWbN is de initiatiefnemer van Wandel.nl en werkt aan kwalitatieve wandeltochten, toegankelijkheid van de natuur en andere belangrijke ontwikkelingen op wandelgebied. Wil je weten wat een lidmaatschap jou te bieden heeft? Lees dan verder.

Header | /lid-worden2

Direct aanmelden als lid?

Via onderstaande link ga je naar het aanmeldformulier. 

Ik word lid

Waarom lid worden? 

Wandel.nl is een initiatief van Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN). Als grootste wandelorganisatie van Nederland zijn wij er voor alle wandelaars: van jong tot oud, van beginner tot gevorderde wandelaar en wat jouw reden om te wandelen ook is. Want wij geloven dat wandelen je gezonder en gelukkiger maakt. 

Sluit jij je net als 40.000 andere wandelaars bij ons aan, dan levert je dat veel voordeel op. Maar er is meer! Jouw lidmaatschap maakt het voor ons mogelijk om de belangen van wandelaars in Nederland te behartigen. We ondersteunen wandelclubs bij het professionaliseren en verduurzamen van wandelevenementen en lobbyen voor méér toegankelijke wandelgebieden in ons land. Dankzij jouw lidmaatschap zijn we bovendien in staat om wandelaars via Wandel.nl te voorzien van de meest inspirerende wandeltips. Kortom: met jouw lidmaatschap bij KWbN maak je wandelen nog aantrekkelijker!

Jouw lidmaatschap levert je zelf ook direct voordeel op. Als KWbN-lid krijg je korting op ruim 1.500 bij KWbN aangesloten wandelevenementen. En je krijgt korting op diverse wandelproducten en -reizen. Bekijk hier al het ledenvoordeel voor dit jaar. Verder kun je als lid gebruik maken van de KWbN Rustpost tijdens de 4Daagse Nijmegen.

Ja, ik wil lid worden
Ik vind het aantrekkelijk om onderdeel te zijn van een organisatie die het hele jaar door activiteiten ondersteunt. Je wordt daardoor aangemoedigd om een groter deel van het jaar op pad te gaan.” – Giovanni (44)

Al lid van een wandelvereniging?

Ben je lid van een bij KWbN aangesloten wandelvereniging? Dan kun je het lidmaatschap Basis of Compleet ook via jouw vereniging afsluiten. Wandelverenigingen stellen de prijs voor het KWbN-lidmaatschap zelf vast, dus informeer bij jouw vereniging naar de tarieven.

Kies uit de volgende mogelijkheden

KWbN biedt de keuze uit 3 verschillende lidmaatschapsvormen, zodat je kunt kiezen voor een optie die het beste bij jou past. Onderstaande tarieven gelden met ingang van 1 januari 2024. Sluit jij halverwege het jaar een lidmaatschap af, dan betaal je slechts voor de resterende maanden.

Wandelvoordeelpas 2024

Optie 1: Lidmaatschap Basis

€22,00

  • Aantrekkelijke kortingen met de digitale Wandelvoordeelpas*, zoals korting op wandelproducten, wandelreizen, KWbN-wandeltochten en €5 korting op de inschrijving van de 4Daagse Nijmegen. (Lees hier meer over alle kortingen).
* Jouw Wandelvoordeelpas is digitaal beschikbaar in de Wandel.nl-app.
Ik word lid

Optie 2: Abonnement Magazine Wandel.nl

€27,95

  • Vier keer per jaar Magazine Wandel.nl

In Magazine wandel.nl lees je reportages over de mooiste wandelroutes in binnen- en buitenland, interviews met wandelaars en handige tips rond training en uitrusting. Daarnaast ontvang je bij het magazine twee keer per jaar een actueel overzicht van alle wandeltochten.

Let op: bij deze optie ontvang je geen digitale Wandelvoordeelpas.

Meer info over Magazine Wandel.nl
WANDEL.NL
Lidmaatschap Compleet 2024

Optie 3: Lidmaatschap Compleet

€38,50

  • Aantrekkelijke kortingen met de digitale Wandelvoordeelpas*, zoals korting op wandelproducten, wandelreizen, KWbN-wandeltochten en €5 korting op de inschrijving van de 4Daagse Nijmegen. (Lees hier meer over alle kortingen)
  • Vier keer per jaar Magazine Wandel.nl
  • Twee keer per jaar een actueel overzicht van alle wandeltochten.
* De digitale Wandelvoordeelpas is beschikbaar in de Wandel.nl-app.
Ik word lid

Wekelijks wandelinspiratie

Word jij lid van KWbN? Dan ontvang je wekelijks onze Wandel.nl-nieuwsbrief boordevol wandelinspiratie, nieuwtjes en winacties. Uiteraard tot wederopzegging.

Eerlijke prijzen

Let op: sluit jij halverwege het jaar een lidmaatschap af, dan betaal je slechts voor de resterende maanden. Je kunt dan nog voor de rest van het jaar genieten van de voordelen en bv. de komende edities van het magazine. Hierboven zie je de prijzen voor het gehele jaar, maar op de factuur rekenen wij een prijs naar rato (bijvoorbeeld: op 1 augustus 5/12e van het lidmaatschapsgeld).

Doneren

Is een lidmaatschap niets voor jou, maar wil je wel meehelpen om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen via wandelen? Dan kun je ook doneren aan KWbN.

Meld je aan als lid bij KWbN