Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Word lid van KWbN

Heb je een passie voor wandelen? Dan zit je goed bij Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN)! KWbN is de grootste wandelorganisatie van Nederland en initiatiefnemer van Wandel.nl. Wij dragen bij aan een gezonder, fitter en vitaler Nederland door zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen via wandelen. Wij inspireren, faciliteren en verbinden iedereen die iets wil met wandelen. Word nu lid en ervaar direct alle voordelen voor jou als wandelaar!

Header Lidmaatschapspagina

Als grootste wandelorganisatie van Nederland zijn wij er voor alle wandelaars: van jong tot oud, van beginner tot gevorderde wandelaar en wat jouw reden om te wandelen ook is. Want wij geloven dat wandelen je gezonder en gelukkiger maakt. Sluit jij je net als 30.000 andere wandelaars bij ons aan?

Word direct lid

Word KWbN-lid en maak wandelen nog leuker

KWbN biedt de keuze uit 3 verschillende lidmaatschapsvormen, zodat je kunt kiezen voor de optie die het beste bij jou past. Onderstaande tarieven gelden met ingang van 1 januari 2024. Word jij lid halverwege het jaar, dan betaal je slechts voor de resterende maanden (bijvoorbeeld: op 1 augustus betaal je 5/12e van het lidmaatschapsgeld). Voordelen verschillen per lidmaatschap, maar denk hierbij o.a. aan:

  • Aantrekkelijke voordelen met de digitale Wandelvoordeelpas
  • Korting op diverse wandelreizen bij OAD
  • Korting op je vakantie bij RCN Vakantieparken
  • Vier keer per jaar Magazine Wandel.nl
  • Korting op KWbN-wandeltochten
  • €5 korting op jouw inschrijving van de 4Daagse Nijmegen.
Bekijk alle voordelen

Meer dan 30.000 leden gingen je voor!

Bij KWbN geloven we dat wandelen de meest toegankelijke manier van bewegen is. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen inspireren om eropuit te gaan. Ons lidmaatschap wordt door onze leden gewaardeerd met een indrukwekkende score van 7,8. Deze hoge waardering toont aan hoe zeer onze leden de voordelen van het KWbN-lidmaatschap waarderen. Hieronder lees je de ervaringen van twee van onze tevreden leden:

KWbN afbeelding

KWbN afbeelding

Veelgestelde vragen