Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Doneer aan KWbN

Wil jij meehelpen om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen via wandelen? Met jouw gift kunnen we hier nog meer energie in stoppen! We zijn blij met elke gift. Op deze pagina kun je ook lezen wat we allemaal met jouw steun doen.

Twee wandelaars, high five

Wat ontvang je?

Steun je ons met 15 euro of meer? Dan krijg je meteen de laatste editie van Magazine Wandel.nl in je brievenbus, zodat je lekker geïnspireerd op pad kunt gaan. Daarnaast krijg je eenmalig 10% korting op je aankopen in onze Wandel.nl Shop.

Wat doen we allemaal met jouw gift?

We luisteren naar jou

Wij willen dat jij als wandelaar zorgeloos op pad kunt. Via ons platform Wandel.nl blijven we in contact met jou en doen we onderzoek naar wat jij nodig hebt. Zo weten we bijvoorbeeld dat wandelaars behoefte hebben aan een helder overzicht van routes en tochten, en aan inspiratie op het gebied van gezondheid, ontdekken en bijvoorbeeld uitrusting. Daar voorzien we in met heldere tips, artikelen, onze Wandelagenda, app en meer!

We gaan voor groen

De natuur maakt een belangrijk deel uit van jouw wandelplezier, dus daar zorgen we goed voor. Samen met wandelorganisaties, natuurorganisaties en andere terreinbeheerders houden we de openbare ruimte schoon en toegankelijk. Wist je dat we ons ook bezighouden met duurzame bewegwijzering? Samen met andere buitenorganisaties denken we na over hoe je verantwoord omgaat met je omgeving, bijvoorbeeld via de landelijke Buitencode. Je gaat nog veel meer van ons horen via toekomstige groene acties!

We stimuleren gezond leven

Wandelen is goed voor je brein en voor je lijf. Om nog meer mensen hier bewust van te maken, zetten we campagnes op met allerlei gezondheidsexperts en dragen we een steentje bij aan gezondheidsonderzoeken, bijvoorbeeld over wandelen bij reuma of artrose. De wandelprofessionals die wij opleiden, moedigen je ook aan om gezond te leven. En we stimuleren training, bijvoorbeeld voor langere tochten, omdat dit uiteindelijk gezonder voor je is.

We doen het samen

Samen wandelen is natuurlijk nóg leuker. Je ontmoet elkaar bij een van de honderden gezellige wandelevenementen en -tochten per jaar. Met onze kennis en ondersteuning kunnen organisatoren en een heleboel vrijwilligers de tochten toegankelijk maken voor een grote groep wandelliefhebbers. Bijvoorbeeld met de juiste vergunningen, verzekeringen, protocollen, digitale tools en voorzieningen per plekke. Samen gaan we voor de hoogste kwaliteit.

Vrouw wandelend door weiland

Grote giften

Wil je meer dan € 500 aan KWbN doneren? Neem dan contact met ons op via Antoinet van der Meer-Gertsen. Zij denkt graag met je mee over de mogelijkheden voor:
- Periodieke grote giften
- Opname in je testament
- Fonds op naam

KWbN maakt voor mij echt het verschil!

Zij geven om wandelen:

Merel Schulte (43): “Wandelen is erg belangrijk voor mij. Het zorgt voor ontspanning en ik voel me er lichamelijk fitter door. Ik doe dit jaar voor de 11e keer mee aan de 4Daagse Nijmegen en ik train zo vaak als ik kan op onontdekte plekken, waarvoor ik de tips op Wandel.nl goed in de gaten houd. Via KWbN blijf ik altijd op de hoogte van kwalitatieve routes en tochten en dat is heel waardevol.”

Martien van den Berg (60): “KWbN maakt voor mij echt het verschil. Als ik weet dat de wandelbond zich met een wandeltocht bemoeit, dan weet ik dat het goed zit. Het werkt als een soort keurmerk. Ik heb wandelen ook echt nodig om mentaal sterk te blijven. Wandel.nl en het magazine zijn voor mij een stok achter de deur. Het sterkt mijn wandelmotivatie!”

Donatie wijzigen of stopzetten

Wil je jouw donatiebedrag aanpassen of wil je de donatie (tijdelijk) stopzetten? Laat het ons dan weten via dit contactformulier, dan helpen we je direct.

Ja, ik wil graag doneren