Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

KWbN 4Daagse Rustpost: onmisbaar voor jou als 4Daagseloper!

Als 4Daagseloper weet jij natuurlijk dat goede persoonlijke verzorging van groot belang is om de 4Daagse Nijmegen succesvol te voltooien. Zowel voorzorg als nazorg is essentieel. Maar hoe zorg je daar onderweg voor?

wandelaars op de KWbN Rustpost met gladiolen.
(Foto: © Suze Vermeer)

KWbN heeft daar natuurlijk een oplossing voor: de dagelijkse KWbN 4Daagse Rustpost. Op deze plek word jij van top tot teen verzorgd om de resterende kilometers te voltooien. Wel zo fijn na zo'n afstand in de benen! 

Je kunt kiezen uit twee opties:

- KWbN 4Daagse Rustpost Basispakket (gratis voor KWbN-leden)
- KWbN 4Daagse Rustpost Pluspakket 

Hieronder vertellen we je wat de verschillende pakketten inhouden.

Let op: KWbN-leden hoeven het Basispakket niet te bestellen, maar kunnen de Rustpost binnenlopen op vertoon van de digitale Wandelvoordeelpas.

Ik wil graag mijn KWbN 4Daagse Rustpost pakket bestellen

Klinkt goed, maar wat zit er allemaal in het KWbN 4Daagse Rustpost pakket?

Als 4Daagsedeelnemer uitgebreid verzorgd worden langs de route van de 4Daagse Nijmegen? Dat kan op de KWbN Rustpost die iedere dag ongeveer 10 kilometer voor de finish staat. Bij afname van het 4Daagse Pluspakket kun jij gebruik maken van alle volgende voordelen en extra's:

Iconenopzomming1200
Tijdens onze laatste 4Daagse was het erg gezellig bij de KWbN 4Daagse Rustpost
Vierdaagselopers
Rob, Anja, Edward, Ruben en Simone. 4Daagselopers sinds 2008.

"Tijdens onze laatste 4Daagse was het erg gezellig bij de KWbN 4Daagse Rustpost en konden we lekker even tot rust te komen voor de laatste kilometers. Het voelt echt als een fijn extraatje om daar tijdens de tocht lekker verzorgd te worden."

Ben je KWbN-lid?

KWbN ontvangt al haar 4Daagselopende leden graag op de KWbN Rustpost. Als lid krijg je gratis toegang tot het voorste gedeelte (het KWbN 4Daagse Rustpost Basispakket). Hier zijn zitplaatsen en toiletten. Als lid van KWbN hoef je hiervoor niets te doen! Je kunt gewoon tijdens de 4Daagse op vertoon van je Wandelvoordeelpas de Rustpost betreden. Op deze pagina vind je meer informatie over het koppelen van je Wandelvoordeelpas in de Wandel.nl-app.

Wil je extra verzorging? Dan kun je het KWbN 4Daagse Rustpost Pluspakket bestellen. Met het Pluspakket krijg je onder meer tijdens iedere etappe te eten en te drinken en zijn er overdekte zitplaatsen.

twee wandelaars rusten liggend uit op een zitzak op de rustpost.
Even niets doen op de KWbN Rustpost. (Foto: © Suze Vermeer)

KWbN 4Daagse Rustpost Basispakket

Met het 4Daagse Rustpost Basispakket heb je toegang tot het voorste gedeelte van de KWbN 4Daagse Rustpost. Het VIP-gedeelte (grote tent) is enkel voor deelnemers die een 4Daagse Rustpost Pluspakket afnemen. Met het KWbN 4Daagse Rustpost Basispakket heb je recht op de volgende voordelen:

 • Vier dagen toegang tot het voorste gedeelte van de KWbN Rustpost;
 • Iedere dag gratis snacks;
 • Zitgelegenheid in de schaduw;
 • Spierverzorging;
 • Toiletten;
 • Catering (tegen betaling).

Het KWbN 4Daagse Basispakket is GRATIS voor KWbN-leden, niet-leden betalen hiervoor € 24,-

Uitgebreide verzorging met het KWbN 4Daagse Rustpost Pluspakket

Met het 4Daagse Rustpost Pluspakket heb je zowel toegang tot het voorste gedeelte van de KWbN rustpost als het VIP-gedeelte. Op het voorste gedeelte van de rustpost ontvang je iedere dag gratis snacks en kun je gebruik maken van spierverzorging. In het VIP-gedeelte (grote tent) heb je recht op extra voordelen:

 • Iedere dag iets te eten met een flesje drinken;
 • Extra verzorging door gediplomeerde masseurs;
 • Blarenservice door het Rode Kruis;
 • Overdekte zitplaatsen;
 • Extra toiletten.

Het KWbN 4Daagse Rustpost Pluspakket kost € 54,- voor niet-leden, leden ontvangen 10,- korting en betalen € 44,-. Je kunt het Pluspakket nog t/m zondag 16 juli bestellen.

 

Ik wil graag mijn KWbN 4Daagse Rustpost pakket bestellen

Benieuwd naar de sfeer op de KWbN Rustpost? Bekijk dan deze video van de rustpost in 2017: