Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Het KWbN 4Daagse Pluspakket 2022: onmisbaar voor jou als 4Daagse loper!

Als 4Daagse-loper weet jij natuurlijk dat goede persoonlijke verzorging van groot belang is om de 4Daagse succesvol te voltooien. Zowel voorzorg als nazorg is essentieel. Maar hoe zorg je daar onderweg voor?

Header | /vierdaagse-nijmegen

De KWbN heeft daar natuurlijk een oplossing voor: de dagelijkse KWbN 4Daagse Rustpost! Op deze plek word jij van top tot teen verzorgd om de resterende kilometers te voltooien. Wel zo fijn na zo'n afstand in de benen! 

Let op: de informatie op deze pagina gaat over het pluspakket van de 4Daagse 2022. Wanneer er meer bekend is over de pakketten van 2023 zal dat op deze pagina bekend worden gemaakt. 

Klinkt goed! Maar wat zit er allemaal in het Pluspakket?

Als 4Daagse-deelnemer uitgebreid verzorgd worden langs de route van de 4Daagse? Dat kan op de KWbN Rustpost die iedere dag ongeveer 10 kilometer voor de finish staat. Bij afname van het 4Daagse Pluspakket kun jij gebruik maken van alle volgende voordelen en extra's:

Iconenopzomming1200
Tijdens onze laatste 4Daagse was het erg gezellig bij de KWbN Rustpost
Vierdaagselopers
Rob, Anja, Edward, Ruben en Simone. 4Daagse -lopers sinds 2008

"Tijdens onze laatste 4Daagse was het erg gezellig bij de KWbN Rustpost en konden we lekker even tot rust te komen voor de laatste kilometers. Het voelt echt als een fijn extraatje om daar tijdens de tocht lekker verzorgd te worden. De afgelopen 2 jaar hebben we natuurlijk moeten missen maar dit jaar zijn we er zeker weer bij"!

Ben je KWbN-lid?

KWbN ontvangt al haar 4Daagselopende leden graag op de KWbN Rustpost. Als lid krijg je gratis toegang tot het voorste gedeelte. Hier zijn zitplaatsen en toiletten. Wil je extra verzorging? Dan kun je het 4Daagse Pluspakket bestellen. Met het Pluspakket krijg je onder meer tijdens iedere etappe te eten en te drinken en zijn er overdekte zitplaatsen.

KWbN 4Daagse Basispakket

Met het 4Daagse Basispakket heb je toegang tot het voorste gedeelte van de KWbN Rustpost. Het VIP-gedeelte (grote tent) is enkel voor deelnemers die een 4Daagse Pluspakket afnemen. Met het KWbN 4Daagse Basispakket heb je recht op de volgende voordelen:

 • Vier dagen toegang tot het voorste gedeelte van de KWbN Rustpost;
 • Iedere dag gratis snacks;
 • Zitgelegenheid in de schaduw;
 • Spierverzorging;
 • Toiletten;
 • Catering (tegen betaling).

Het KWbN 4Daagse Basispakket is GRATIS voor leden, niet leden betalen hiervoor € 19,-.

Toegang tot de KWbN 4Daagse Rustpost

Leden

Ben je KWbN-lid? Dan krijg je toegang tot de Rustpost op vertoon van je ledenpas in de Wandel.nl-app. Heb je de app nog niet? Download deze dan vóór de 4Daagse en zorg dat je ledenpas gekoppeld is. Hoe je dat doet, lees je in de app (na klikken op Profiel). Of kijk bij de Veelgestelde vragen. Let op: zorg ervoor dat jouw telefoon voldoende opgeladen is.

Niet-leden

Heb je het Basispakket besteld, dan krijg je toegang tot de Rustpost op vertoon van de QR-code die je dinsdag 12 juli per e-mail ontvangt. Toon deze QR-code op je telefoon of op print. Let op! Zorg ervoor dat je telefoon voldoende opgeladen is. Maak voor de zekerheid een printscreen van de QR-code (mocht er  door omstandigheden onvoldoende bereik zijn). Of neem een print mee. Heb je de e-mail donderdag 14 juli nog niet ontvangen? Check dan je spam. Vind je de mail ook daar niet terug? Stuur dan een mail naar: info@kwbn.nl

Uitgebreide verzorging met het KWbN 4Daagse Pluspakket

Met het 4Daagse Pluspakket heb je zowel toegang tot het voorste gedeelte van de KWbN rustpost als het VIP-gedeelte. Op het voorste gedeelte van de rustpost ontvang je iedere dag gratis snacks en kun je gebruik maken van spierverzorging. In het VIP-gedeelte (grote tent) heb je recht op extra voordelen:

 • Iedere dag iets te eten met een flesje drinken;
 • Extra verzorging door gediplomeerde masseurs;
 • Blarenservice door het Rode Kruis;
 • Overdekte zitplaatsen;
 • Extra toiletten.

Het KWbN 4Daagse Pluspakket kost € 49,- voor niet leden, leden ontvangen 10,- korting en betalen € 39,-.

Toegang tot het VIP-gedeelte

Je krijgt toegang tot het VIP-gedeelte op vertoon van de QR-code die je dinsdag 12 juli per e-mail ontvangt. Toon deze QR-code op je telefoon of op print. Let op! Zorg ervoor dat je telefoon voldoende opgeladen is. Maak voor de zekerheid een printscreen van de QR-code (mocht er  door omstandigheden onvoldoende bereik zijn). Of neem een print mee. Heb je de e-mail donderdag 14 juli nog niet ontvangen? Check dan je spam. Vind je de mail ook daar niet terug? Stuur dan een mail naar: info@kwbn.nl

Benieuwd naar de sfeer op de KWbN Rustpost? Bekijk dan deze film van de rustpost in 2017: