Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

KWbN 4Daagse Rustpost: zo bereid je je voor

Het is bijna zover! Jij gaat de 4Daagse Nijmegen lopen en je maakt daarbij gebruik van de KWbN Rustpost. Hoe werkt het ook alweer met jouw toegang? Wij leggen het je uit.

wandelaars op de KWbN Rustpost met gladiolen.
(Foto: © Suze Vermeer)

Leuk dat we je straks zien op de KWbN 4Daagse Rustpost! Volgens de lopers is het er altijd gezellig en is er genoeg plek om even lekker uit te rusten, te toiletteren en een snackje mee te pakken. Zo ben je ruim 10 kilometer voor de dagelijkse finish helemaal opgeladen om die laatste kilometers te kunnen inzetten. Een fijne adempauze tijdens jouw 4Daagse.

Ben je lid van KWbN, dan kun je gratis terecht op het voorste gedeelte van de KWbN Rustpost. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, maar moet wel even je Wandelvoordeelpas laten zien als je naar binnen loopt. Dit wordt nog wel eens vergeten, daarom geven we je hieronder een kort stappenplan ter voorbereiding. Als je dit voorafgaand aan de 4Daagseweek doet, dan sta je straks op de Rustpost niet voor verrassingen.

Op het voorste gedeelte van de Rustpost vind je altijd meer dan voldoende zitplaatsen en toiletten, gratis snacks, kun je je spieren laten verzorgen en vind je catering tegen betaling.

wandelaars rusten uit op de KWbN 4Daagse Rustpost.
bordjes die de weg wijzen op de KWbN 4Daagse Rustpost
(Foto: © MNO Photo)

Pluspakket

Maar misschien heb jij wel het Pluspakket besteld? Dan krijg je elke wandeldag toegang tot het VIP-gedeelte van de KWbN 4Daagse Rustpost. Er staat eten en een flesje drinken voor je klaar en je kunt gebruik maken van overdekte zitplaatsen, extra verzorging door gediplomeerde masseurs, blarenservice en er zijn extra toiletten. Als je een Pluspakket hebt besteld, ontvang je een QR-code. Die laat je op je telefoon zien bij binnenkomst. Appeltje-eitje!

Tip: je kunt t/m 14 juli nog een Pluspakket bestellen of cadeau geven aan een loper die je extra verzorging gunt! Het kost € 60,- voor niet-leden, leden ontvangen 12,- korting en betalen € 48,-.

Bestel hier het Pluspakket
4Daagse lopers rusten uit op de KWbN 4Daagse Rustpost

Dit zijn de 4 stappen die je als KWbN-lid moet zetten om straks de KWbN 4Daagse Rustpost op te komen:

telefoon met daarop de Wandel.nl-app.

Stap 1

Download de Wandel.nl-app gratis in de App Store of Google Play. Sowieso een aanrader voor elke wandelliefhebber. De app houdt je wandelprestaties voor je bij en biedt jou volop wandelinspiratie: van de wandeltochten in de Wandelagenda tot leuke routes en praktische tips. Naast de reguliere wandeltochten uit de Wandelagenda, vind je in de app ook exclusieve digitale tochten. Je wordt beloond met unieke badges.

Je kunt de app gebruiken op een smartphone van Apple of een smartphone die draait op Android. De minimaal vereiste versies zijn voor Android vanaf versie 8.0, en iOS (Apple) vanaf versie 13.0 (iPhone 6 en nieuwer).

Stap 2

Maak een account aan in de Wandel.nl-app. Hierdoor kunnen we jouw wandelstatistieken opslaan en dat is leuk voor later! En het is nodig om je persoonlijke Wandelvoordeelpas te kunnen koppelen, waarmee jij straks de Rustpost op komt. Deze pas geeft je nog veel meer voordelen, maar daar komen we later op.

Open de app en vul je gegevens in:
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Wachtwoord
Herhaal je wachtwoord

wandelaars tijdens de 4Daagse Nijmegen en een vlag van de KWbN 4Daagse Rustpost.
(Foto: © MNO Photo)

Stap 3

Log in met het account dat je zojuist hebt gemaakt. Nu ga je jouw Wandelvoordeelpas toevoegen onder je profiel. Deze vind je rechts onderin het menu.

Vul de volgende gegevens in:
Relatienummer (staat vermeld in de bevestiging van jouw lidmaatschap) 
Geboortedatum (in Android selecteer je in de kalender het jaartal, maand en dag)

Stap 4

Het is gelukt! Jouw Wandelvoordeelpas staat in de app onder ‘Profiel’.

Mocht het niet lukken, probeer het dan met de onderstaande video. Loop je nog steeds vast, bel dan even met KWbN via 024-3655575 of mail naar info@kwbn.nl.

Tot ziens op de Rustpost!

We zien je graag bij de KWbN Rustpost tijdens de 4Daagse Nijmegen. De locaties hebben we in de afbeelding voor je op een rijtje gezet. Bij de entree staat een van onze collega’s voor je klaar, die kun je jouw Wandelvoordeelpas laten zien (of in het geval van het Pluspakket: je QR-code).

4daagselopers op straat
(Foto: © Suze Vermeer)

Extra voordeel

Weet je dat jouw Wandelvoordeelpas je nog veel meer voordelen biedt? Je krijgt korting op ruim 1.500 wandelevenementen van KWbN. En op deze pagina vind je nog veel meer aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken. Misschien kun je aan de vooravond van de 4Daagse nog wel wat wandelkleding gebruiken of heb je interesse in Wandelstokjes of een schoenverfrisser met korting? Neem een kijkje!

Bekijk hier jouw voordeel