Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

De gratis Wandel.nl-app: jouw complete wandelapp

KWbN introduceert vol trots de Wandel.nl-app met jouw persoonlijke digitale ledenpas en de Wandelagenda bij de hand. En er is meer…

Header | /app

Jouw digitale wandelkilometerboekje

De Wandel.nl-app biedt jou de mogelijkheid om vanaf iedere gewenste locatie te gaan wandelen en de gelopen kilometers te registreren. De app geeft je inzicht in al jouw wandelstatistieken. Daarnaast word je ook beloond voor jouw wandelprestaties.

Digitale Wandelvoordeelpas

Met de Wandelvoordeelpas heb je als KWbN-lid veel voordeel. Neem je deel aan een wandeltocht? Zorg dan dat je je Wandelvoordeelpas paraat hebt. Want op de tochten van KWbN-lidorganisaties krijg je minimaal € 1,- korting. In de app koppel je eenvoudig jouw Wandelvoordeelpas.

93C23ffa 0554 405F 8336 2D2246113702 Wandelapp Profiel
Mobiel App DAV2022 2

(Digitale) Wandelagenda

In de app vind je ook de Wandelagenda terug. Daarnaast worden er maandelijks digitale evenementen georganiseerd zoals De Alternatieve Vierdaagse waaraan je kunt meedoen. Evenementen zijn ook zichtbaar op een kaart. Zo kan je gemakkelijk een evenement bij jou in de buurt opzoeken, of misschien in een gebied waar je graag een keer wilt lopen. 

Daag jezelf uit

Blijf jezelf uitdagen door lekker veel te gaan wandelen met de app. Je wordt hier namelijk voor beloond met badges! Meld je aan voor voor verschillende doelen, waarna de app je voorgang bijhoudt. Word jij een echte kilometervreter? 

Laat je inspireren

Met handige wandeltips en inspirerende berichten laten we je nog meer genieten van wandelen. De Wandel.nl-app brengt je verder! Ook kun je jouw wandelvrienden volgen en hen inspireren met jouw gelopen wandeltochten.