Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Doe mee aan De Alternatieve Vierdaagse 2022!

In 2020 én 2021 gingen zo'n 20.000 wandelaars zijn van start tijdens De Alternatieve Vierdaagse! Ook voor 2022 bieden wij deelnemers, die om welke reden dan ook niet in Nijmegen deelnemen aan De 4Daagse, een alternatief. In de week van 19 - 22 juli 2022 kun je op een zelf uitgekozen bestemming je eigen vierdaagse te lopen. Meer informatie over opening van de inschrijving volgt snel.

Gladiolen Alternatieve Vierdaagse

Informatie

Op 19-22 juli vindt De Alternatieve Vierdaagse plaats. Het alternatief om via de Wandel.nl-app vier dagen lang een vooraf gekozen afstand te lopen vanuit je eigen locatie. Dat kan vanuit je eigen huis, of elders in het land en zelfs in het buitenland.

Je kunt kiezen voor 5, 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. Omdat we vanwege de spreiding over het hele land en ver daarbuiten geen rustpunten en medische faciliteiten kunnen organiseren, adviseren we je een afstand te kiezen die bij jouw conditieniveau past. Al jouw afgelegde kilometers op 19 tot en met 22 juli 2022 worden bijgehouden en geregistreerd in Wandel.nl-app. Bij inschrijving zit de speciale Alternatieve Vierdaagse medaille inbegrepen. Er is dit jaar één medaille die gelijk is voor alle afstanden. 

Informatie over de Wandel.nl-app

De Wandel.nl-app is er voor iedereen die van wandelen houdt. De app is gratis te downloaden en te gebruiken (softwareversies iOS 13, 14 en Android 5+). Zorg dat je eventuele de updates hebt gedraaid alvorens je bij editie 2022 van start gaat. 

Veiligheid

De organisatie hoopt dat iedereen in beweging blijft en veel wandelaars mee doen aan het initiatief. Zo blijven we samen fit en gezond. Houd je aan de richtlijnen die passen bij de periode juli 2022. Bij deelname aan De Alternatieve Vierdaagse 2022 worden deelnemers geacht zich aan het deelnemersreglement te houden.

Loop jij De Alternatieve Vierdaagse voor een goed doel?

Wil jij De Alternatieve Vierdaagse voor iemand anders lopen, om hem of haar te steunen? Of om geld op te halen voor een door jouw gekozen goede doel? Dan helpen wij jou graag op weg! Wij hebben banners gemaakt die je zelf op je social media kunt plaatsen, of op de website van jouw gekozen doel. Zo maak je kenbaar dat jij kilomters aflegt voor een goed doel. Zo wandel je niet alleen voor je eigen plezier en vitaliteit maar steun je ook een ander. Hier vind je de banners.

Laten weten dat jij wandelt!

Speciaal voor alle De Alternatieve Vierdaagse deelnemers hebben we geweldige gifjes en lay outs ontwikkeld die jij op je eigen Instagram en Facebook kunt gebruiken zodat al jouw vrienden je kunnen supporten tijdens jouw De Alternatieve Vierdaagse. Download ze hier!

Contact

Heb je een vraag, kijk eerst bij de Veelgestelde vragen of je vraag hierbij staat. Staat je vraag er niet bij neem dan contact met ons op.

Loop jij De Alternatieve Vierdaagse voor het goede doel?

Loop jij De Alternatieve Vierdaagse voor iemand anders, om hem of haar te steunen? Of om geld op te halen voor een door jouw gekozen goede doel? Dan helpen wij jou graag op weg! Via onderstaande banners, die je zelf op je social media kunt plaatsen, of op de website van jouw gekozen goede doel, maak je kenbaar dat jij kilometers aflegt om donaties op te halen of aandacht te vragen voor een bepaald doel.

Zo gebruik je De Alternatieve Vierdaagse app niet alleen voor je eigen wandelplezier en vitaliteit maar steun je ook nog eens een ander!

Vragen of tips? Mail ons: support@alternatievevierdaagse.nl

1. Banner voor deelnemers
2. Banner voor goede doelen