Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Doe mee aan De Alternatieve Vierdaagse 2023

Doe mee met de Alternatieve Vierdaagse 2023 en loop tijdens de 4Daagse-week je eigen wandeltocht vanuit een eigen gekozen locatie. Kies een route tussen de 5 en 50 kilometer, loop van 18 tot en met 21 juli elke dag met de Wandel.nl-app én verdien dagelijks een mooie badge! Voltooi je alle vier de dagen dan ontvang je ook de digitale Alternatieve Vierdaagse medaille.

Gladiolen Alternatieve Vierdaagse

Informatie

Van 18 tot en met 21 juli 2023 vindt De Alternatieve Vierdaagse plaats. Hét alternatief voor de 4Daagse Nijmegen waar je via de Wandel.nl-app vier dagen lang een vooraf gekozen afstand loopt vanuit je eigen gekozen locatie. Dat kan vanuit je eigen huis, of elders in het land en zelfs in het buitenland.

Je kunt kiezen voor 5, 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. Omdat we vanwege de spreiding over het hele land en ver daarbuiten geen rustpunten en medische faciliteiten kunnen organiseren, adviseren we je een afstand te kiezen die bij jouw conditieniveau past. Al jouw afgelegde kilometers op 18 tot en met 21 juli 2023 worden bijgehouden en geregistreerd in de Wandel.nl-app. Per dag valt er een digitale badge te verdienen die je kunt delen via Whatsapp of social media. Deelname aan dit evenement is geheel gratis.

Download de Wandel.nl-app in de App Store 

Download de Wandel.nl-app in Google Play 

Bannerdav2023

Informatie over de Wandel.nl-app

De Wandel.nl-app is er voor iedereen die van wandelen houdt. De app is gratis te downloaden en te gebruiken (softwareversies iOS 13, 14 en Android 5+). Zorg dat je eventuele de updates hebt gedraaid alvorens je bij editie 2023 van start gaat. 

Om aan dit evenement mee te doen hoef je alleen de wandel.nl-app te downloaden, je te registreren en je in de app aan te melden voor het evenement. Wandelaars die de Wandel.nl-app al hebben gedownload hoeven zich alleen in de app aan te melden voor het evenement. 

Download de Wandel.nl-app in de App Store 

Download de Wandel.nl-app in Google Play 

Mobiel App DAV2022 2Screenshots

Ontstaan van De Alternatieve Vierdaagse

In 2020 én 2021 stond de wereld stil vanwege de coronacrisis. Ook de 4Daagse in Nijmegen ging niet door. Maar een jaar zonder 4Daagse is natuurlijk niet denkbaar en zo ontstond het initiatief voor De Alternatieve Vierdaagse. In 2020 én 2021 gingen zo'n 20.000 wandelaars van start tijdens De Alternatieve Vierdaagse! In 2022 ging de gelukkig de reguliere 4Daagse weer door. Toch blijft De Alternatieve Vierdaagse bestaan. In een iets andere vorm dit keer. Als gratis evenement, maar dan zonder medaille. Ook in de week van 18 - 21 juli 2023 kun je op een zelf uitgekozen bestemming je eigen vierdaagse te lopen.

Contact

Heb je een vraag, kijk eerst bij de Veelgestelde vragen  of je vraag hierbij staat. Neem gerust contact met ons op als jouw vraag er niet bij staat.