Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

De Alternatieve Vierdaagse is terug!

Doe jij mee met De Alternatieve Vierdaagse? De afgelopen twee jaar was dit hét succesvolle (en coronaproof) alternatief voor de 4Daagse met ruim 20.000 deelnemers. KWbN biedt je ook nu de kans jouw eigen Vierdaagse te lopen. Loop van 19 - 22 juli jouw eigen route van 5 t/m 50 kilometer per dag met de Wandel.nl-app én verdien die medaille.

Gladiolen Alternatieve Vierdaagse

Extra informatie (17-7-2022)

Zondag 17 juli maakte Stichting De 4DAAGSE bekend dat i.v.m. de verwachte hitte de eerste wandeldag van de 4Daagse Nijmegen op dinsdag 19 juli wordt afgelast. In verband met het afgekondigde hitteplan op dinsdag adviseren wij de deelnemers aan De Alternatieve Vierdaags ook de waarschuwingen in acht te nemen.

Daarom verlengen wij De Alternatieve Vierdaagse met een dag. Je kunt dus deelnemen van woensdag 20 juli t/m zaterdag 23 juli. Maar ook deelname van drie dagen wordt dit jaar beschouwd als een volwaardige deelname aan De Alternatieve Vierdaagse en zal een medaille opleveren. Veiligheid en gezondheid gaat boven alles.

Besluit je desondanks toch om op dinsdag 19 juli te lopen, houd je dan aan de waarschuwingen uit het hitteplan. Doe dit alleen als je hebt ingeschreven op een korte afstand en loop ’s morgens heel vroeg. Neem jezelf goed in acht, drink voldoende en bescherm jezelf tegen de zon.

We wensen je een plezierige, succesvolle en veilige Alternatieve Vierdaagse toe!

Informatie

Op 19-22 juli vindt De Alternatieve Vierdaagse plaats. Het alternatief om via de Wandel.nl-app vier dagen lang een vooraf gekozen afstand te lopen vanuit je eigen locatie. Dat kan vanuit je eigen huis, of elders in het land en zelfs in het buitenland.

Je kunt kiezen voor 5, 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. Omdat we vanwege de spreiding over het hele land en ver daarbuiten geen rustpunten en medische faciliteiten kunnen organiseren, adviseren we je een afstand te kiezen die bij jouw conditieniveau past. Al jouw afgelegde kilometers op 19 tot en met 22 juli 2022 worden bijgehouden en geregistreerd in Wandel.nl-app. Bij inschrijving zit de speciale Alternatieve Vierdaagse medaille inbegrepen. Er is dit jaar één medaille die gelijk is voor alle afstanden. 

Kosten
Deelnemen aan De Alternatieve Vierdaagse kost €11,95. Je krijgt exclusief toegang tot het evenement in de Wandel.nl-app en je ontvangt de officiële Alternatieve Vierdaagse medaille! Leden van KWbN ontvangen €1,00 korting.

De inschrijving is gesloten.

banner De alternatieve vierdaagse 2022

Informatie over de Wandel.nl-app

De Wandel.nl-app is er voor iedereen die van wandelen houdt. De app is gratis te downloaden en te gebruiken (softwareversies iOS 13, 14 en Android 5+). Zorg dat je eventuele de updates hebt gedraaid alvorens je bij editie 2022 van start gaat. 

Na je inschrijving kun je de wandel.nl app downloaden en je registreren met het zelfde mailadres waarmee je ingeschreven staat. Vanaf 1 juli worden de gegevens van de betaalde deelnemers in de app geladen waardoor het evenement voor hen zichtbaar wordt. 

Mobiel App DAV2022 2Screenshots