Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

De Alternatieve Vierdaagse 2024 komt eraan

Doe mee met de Alternatieve Vierdaagse 2024! In de 4Daagse-week van 16 t/m 19 juli loop jij elke dag een zelfgekozen route van tussen de 5 en 50 kilometer. Je prestaties houd je bij in de Wandel.nl-app. Ga jij voor die digitale medaille? Meedoen is gratis.

Gladiolen Alternatieve Vierdaagse

Hoe werkt het?

Van 16 tot en met 19 juli 2024 vindt De Alternatieve Vierdaagse plaats, hét alternatief voor de 4Daagse Nijmegen. Met de Wandel.nl-app loop je vier dagen lang een vooraf gekozen afstand vanaf je zelfgekozen locatie. Bijvoorbeeld vanuit je eigen huis, of elders in het land en zelfs in het buitenland.

Je kunt kiezen voor 5, 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. Vanwege de spreiding over het hele land en ver daarbuiten kunnen we helaas geen rustpunten en medische faciliteiten organiseren, daarom adviseren we je een afstand te kiezen die bij jouw conditieniveau past.

Van 16 tot en met 19 juli 2024 track je jouw wandelingen met de gratis Wandel.nl-app. Per dag valt er een digitale badge te verdienen die je kunt delen op social media. En na vier dagen wandelen, hengel jij ook nog een digitale medaille binnen!

Download de Wandel.nl-app in de App Store 

Download de Wandel.nl-app in Google Play 

Bannerdav2023

Meld je aan in de Wandel.nl-app

De Wandel.nl-app is gratis te downloaden en te gebruiken (softwareversies iOS 13, 14 en Android 5+). Zorg dat je eventuele de updates hebt gedraaid, voordat je van start gaat met De Alternatieve Vierdaagse.

Om aan dit evenement mee te doen, hoef je alleen maar de Wandel.nl-app te downloaden, je te registreren en je in de app aan te melden voor het evenement. Heb jij de Wandel.nl-app al op je telefoon staan? Dan hoef je je alleen in de app aan te melden voor het evenement.

Ga naar 'Events' (het tweede icoontje onderaan) en klik op 'De Alternatieve Vierdaagse 2024'. Klik rechts bovenaan op de groene button 'Aanmelden'. Nu kies je voor het aantal kilometer per dag en 'Meld mij aan'. Je bent aangemeld! Zodra je de eerste dag gaat beginnen met wandelen, klik je op wandeling 1. Op de tweede dag op wandeling 2, et cetera.

Download de Wandel.nl-app in de App Store 

Download de Wandel.nl-app in Google Play 

Mobiel App DAV2022 2Screenshots

Ontstaan in de coronacrisis

In 2020 en 2021 stond de wereld stil vanwege de coronacrisis. Ook de 4Daagse in Nijmegen ging niet door. Maar een jaar zonder 4Daagse is natuurlijk niet denkbaar en zo ontstond het initiatief voor De Alternatieve Vierdaagse. In 2020 én 2021 gingen zo'n 20.000 wandelaars van start tijdens De Alternatieve Vierdaagse! In 2022 ging de reguliere 4Daagse gelukkig weer door. Toch blijft er vraag naar een digitaal alternatief, bijvoorbeeld voor mensen die liever niet in de drukte wandelen of niet zijn ingeloot. Inmiddels is De Alternatieve Vierdaagse iets anders van vorm, namelijk een gratis evenement, maar dan zonder fysieke medaille. Je prestaties deel je in de app, en je kunt speciale badges en een digitale medaille verdienen. Doe je mee?

Contact

Heb je een vraag? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen of je vraag erbij staat. Neem gerust contact op bij nieuwe vragen. Onderaan in de FAQ vind je de gegevens van KWbN.

Ga naar de FAQ

Deelnemersreglement

Bij deelname aan De Alternatieve Vierdaagse 2024 worden deelnemers geacht zich aan het deelnemersreglement te houden.

Bekijk hier het deelnemersreglement