Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Wandel 4-daagse Marbella

In oktober is het prima wandelweer in Zuid-Spanje, niet te warm en zeker niet te koud. Ontdek samen met wandelaars uit de hele wereld de onbekende kanten van Marbella tijdens deze unieke wandel 4-daagse!

CR | Header /wandelvierdaagse-marbella

Marbella 4 Days Walking: 10e editie, 8 t/m 11 oktober 2020

Let op: de informatie op deze pagina is verouderd. Zodra er meer bekend is over de komende editie van dit evenement, vind je dit op deze pagina. 

De tiende editie van de 4-daagse van Marbella, de Marbella 4Days Walking, vindt plaats van donderdag 8 tot en met zondag 11 oktober 2020. Het Plaza del Mar, gelegen aan de boulevard van Marbella, is het vertrekpunt voor de routes van 10, 20 en 30 kilometer die je door de stad, de natuur en langs het strand voeren.

Marbella wordt ook wel het hart van de Costa del Sol genoemd. Je vindt er mooie boulevards, groene parken en tuinen en een historisch centrum met indrukwekkende architectuur. In het centrum loop je door smalle steegjes met gezellige winkeltjes. Deze straatjes leiden je naar het Plaza de los Naranjos: een plein uit de middeleeuwen omgeven door sinaasappelbomen. Strijk neer op een terras met uitzicht op de fontein en het bijzondere stadhuis. De ideale plek om na afloop van je wandeltocht uit te rusten.

/wandelvierdaagse-marbella2

Op zondag 11 oktober 2020 gaat het laatste deel van de route over de Via Gladiolo terug naar Plaza del Mar. Deelnemers die alle 4 dagen hebben meegelopen en iedere etappe tijdig zijn gefinisht, ontvangen hier een medaille.

Je kunt alle vier dagen meelopen, maar het is ook mogelijk om zelf te kiezen welke dag je mee wilt wandelen. Kortom, een prima bestemming voor een mooie vakantie! Op de site van de organisatie vind je meer informatie over de Marbella 4Days Walking.

Ga mee met Oad

Onze partner Oad biedt in samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) een 8-daags arrangement aan naar Marbella, in combinatie met deze Wandel 4-daagse.

Waarom de Wandel 4-daagse reis bij Oad boeken?

  • Oad regelt alles voor je: vlucht, transfer en verblijf; 
  • Keuze uit 2 hotels op loopafstand van het startpunt; 
  • Lidmaatschap KWBN gratis voor één kalenderjaar; 
  • Eigen Nederlandssprekende Oad reisleiding ter plaatse; 
  • Korting van € 20,- p.p. op het arrangement als je lid bent van KWBN; 
  • Inschrijving voor de 4-daagse van Marbella. 

Boek dit arrangement bij Oad

Je kunt dit arrangement boeken via de website van Oad. Klik op de button.

Naar de website van Oad
/wandelvierdaagse-marbella3