Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Wandel 4-daagse Marbella: zon, strand, zee en bergen

In oktober is het heerlijk wandelweer in Zuid-Spanje, niet te warm en zeker niet te koud. Ga samen met wandelaars uit de hele wereld op pad en ontdek tijdens de wandel 4-daagse de onbekende kanten van Marbella. De wandelingen voeren door het prachtige achterland, pittoreske dorpjes en langs het strand. Wandel jij mee?

Wandel 4-daagse Marbella
Uitzicht op stuwmeer Embalse de la Concepción (Foto: © Oad)

Van 3 tot en met 6 oktober 2024 wordt de Wandel 4-daagse weer georganiseerd in Marbella. Routes van 10, 20 of 30 kilometer brengen je door de prachtige landschappen van Andalusië, langs de kust en door de bergen in het achterland. Als je alle vier de dagen meeloopt wordt je na afloop beloond met een medaille. Maar het is ook mogelijk om 1, 2 of 3 dagen mee te lopen.

Leuk, ik ga mee!

Genoeg te beleven

Marbella wordt ook wel het hart van de Costa del Sol genoemd. Je vindt er mooie boulevards, groene parken en tuinen en een historisch centrum met indrukwekkende architectuur. In het centrum loop je door smalle steegjes met gezellige winkeltjes. Deze straatjes leiden je naar het Plaza de los Naranjos: een plein uit de middeleeuwen omgeven door sinaasappelbomen. Strijk neer op een terras met uitzicht op de fontein en het bijzondere stadhuis. De ideale plek om na afloop van je wandeltocht uit te rusten.

Wandel 4 Daagse Marbella, Wandelaars Natuur Heuvel
Wandelaars door de heuvels rondom Marbella (Foto: © Oad)
Strand Marbella Wandel 4 Daagse Marbella
Strand Marbella (Foto: © Oad)

Elke dag is een feest

De Wandel 4-daagse Marbella start met een mooi openingsfeest. Daarnaast wordt je elke dag feestelijk ontvangen op het Marbella 4Days Fiesta op Plaza del Mar. Wandelaars die wel van een feestje houden kunnen daar de dag afsluiten met live muziek, DJ’s en een drankje.

Boek gemakkelijk bij Oad

Om het jou extra gemakkelijk te maken biedt Oad speciale Wandel-4daagse arrangementen aan. Oad regelt alles voor je zodat jij extra kunt genieten van je wandelreis:

  • vlucht vanaf Amsterdam, transfer en verblijf
  • Korting van € 25,- op het arrangement als je lid bent van KWbN (let op: korting geldt per boeking. Nog geen lid? Je kunt al lid worden vanaf €22,- per jaar)
  • Nederlandse Oad reisbegeleiding ter plaatsen

Boek nu en verzeker jezelf van een plekje op deze unieke wandelreis.

Meer informatie en boeken