Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Groot-Brittannië: Verken Londen, Cotswolds & Kent

London is niet alleen een bestemming voor een citytrip, je kunt er ook prima terecht voor een wandelvakantie. Geniet van de ideale combinatie van stad, cultuur en natuur en bezoek naast London de graafschappen Gotswolds en Kent.

Dorp Bourton on the Water
Dorp Bourton on the Water

In samenwerking met Oad.

In het hart van Engeland kun je niet alleen Londen verkennen maar ook het bijzondere graafschap Kent en de mooie Cotswolds. Het is de ideale combinatie van stad, cultuur & natuur voor de liefhebbers van geschiedenis, architectuur en het buitenleven. Engeland kent talrijke landgoederen waar hele mooie wandeltochten gemaakt kunnen worden net als door de tuinen en langs de paleizen & kastelen. We lichten een paar hoogtepunten voor je uit.

Oxford

Oxford staat bekend als dé universiteitsstad van Groot-Brittannië, maar het is zoveel meer dan alleen dat! De stad is uitermate geschikt voor mooie wandeltochten langs bijvoorbeeld de Carax Tower, St Marys Church, het Trinity College en nog veel meer.

Oxford University
Oxford University
Londen Thames Path
Londen Thames Path

Theems

Langs de bekendste rivier van Engeland loopt de ‘Thames Path’ vanaf het landelijke Cotswold tot aan het enorme metropool Londen. Tijdens de tocht kom je langs Greenwich, de oorsprong van onze tijd. Genoeg te zien en te beleven langs de rivier en de zuidelijke over!

Cotswold

Cotswold is een uniek graafschap in Engeland die alle geschikte elementen bezit voor mooie wandelactiviteiten. Wandel langs de akkers, levendige weilanden, bloemrijke tuinen en historische, pittoreske plaatsen. Na inspanning is tijd voor ontspanning met echte, heerlijke Engelse thee.

De Cotswolds
De Cotswolds

Ontdek de omgeving zelf tijdens een 8-daagse wandelvakantie

Zin gekregen om te wandelen in Londen, Cotswolds & Kent Ga dan mee met de volledig verzorgde 8-daagse wandelvakantie van Oad. Echt alles wordt voor je geregeld: je verblijf, het reisprogramma met prachtige wandelroutes, Oad zorgt voor je bagage en je reist in een comfort class bus. Bovendien worden de wandelingen begeleid door een wandelbegeleider die de streek op zijn duimpje kent. Zo kom je op de mooiste plekjes!

Bekijk deze wandelvakantie hier