Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Inspiratie

Doe jij mee met het #Wandelmaandje?

We kennen allemaal de hardloopchallenge of squatchallenge, maar Wandel.nl heeft de 30-dagen-wandelchallenge in het leven geroepen. Doe mee met het #Wandelmaandje en wandel een maand lang elke dag 2 kilometer met de Wandel.nl-app. Wie het 30 dagen volhoudt, maakt kans op een mooie prijs!

afbeelding van jonge wandelaars in het park.

In het begin van het jaar willen we bijna allemaal meer bewegen en gezonder leven. Soms houdt de kou of regen je tegen en lonkt de bank. Houd jij het vol? Wandel.nl geeft jou een steuntje in de rug om elke dag naar buiten te gaan voor een korte wandeling.

Wandelmaandje; wandelen in Egmond
Wandelen in Egmond. (Foto: © Le Champion)

Met #Wandelmaandje willen we stimuleren dat jij dagelijks die korte wandeling gaat maken tijdens de lunch of bijvoorbeeld in de avond. Met 2 kilometer per dag houd je het klein en haalbaar en ben je toch lekker bezig.

Of je nu loopt voor je gezondheid, om je hoofd leeg te maken, bij te kletsen met een ander of bijvoorbeeld steeds wat nieuws te leren over je omgeving. Houd je het 30 dagen vol om dagelijks een korte wandeling te maken, dan komen die grotere wandeldoelen vanzelf wel ...

Wandelmaandje; wandelen met hond.
Ommetje met de hond? Dat kan ook tijdens het #Wandelmaandje. (Foto: © Shutterstock)
afbeelding van de 30-dagen-wandel challenge in een schema.

Hoe werkt het?

Challenge accepted? Je start het #Wandelmaandje op een zelfgekozen moment. Download de Wandel.nl-app en meld je aan bij 'Evenementen'. Alleen wandelaars die met de app lopen en de challenge afronden voor 31 maart 2024, maken kans op een badge en de hoofdprijs.

Ben je een keer ziek of heb je echt geen tijd? Dan mag je één joker inzetten voor een gemiste dag.

Wandel jij zonder app? Je kunt de challenge hier downloaden.

Download de Wandel.nl-app

Wat kun je winnen?

Heb je de volle 30 dagen achter elkaar gewandeld met de Wandel.nl-app? Dan maak je kans op de hoofdprijs: een paar Hanwag wandelschoenen. Na 31 maart 2024 nemen wij contact op met de gelukkige prijswinnaar. De winnaar mag kiezen uit één van de drie wandelschoenen met een bredere Straighfit Extra leest uit dit artikel (t.w.v. €219,95 tot €299,95).

Deel je dagelijkse wandeling op social media met de hashtag #Wandelmaandje en tag Wandel.nl. Je vindt ons op Instagram en Facebook.

afbeelding van Hanwag-wandelschoenen.
(Foto: © Hanwag)