Wandelaccessoires

Wandelaccessoires kunnen je wandeling aangenamer maken. Hier lees je over verschillende wandelaccessoires: van stappenteller tot zonnebril en van nordic walking stokken tot thermosflessen.

Artikelen over wandelaccessoires op wandel.nl:

Compressiekousen, hoe werken ze?

Compressiekousen zijn steeds populairder bij wandelaars. De kousen zorgen ervoor dat je tijdens en na het wandelen minder last hebt van vermoeide en opgezwollen benen. Hoe werken compressiekousen? We vroegen het aan STOX Energy Socks, sinds dit jaar partner van KWBN.

Lees meer
Tips voor het verlanglijstje van de wandelaar

Nog even en het heerlijk avondje is weer gekomen. Wat is er leuker dan iets voor je favoriete hobby aan de Sint te vragen? Wandel.nl geeft je graag inspiratie en een paar tips. Ook geschikt voor onder de kerstboom, mocht de goede Sint niet bij jou langskomen.

Lees meer
De handigste wandelapps

Wandel.nl zet voor jou de leukste en makkelijkste apps voor wandelaars op een rijtje. Zo ga jij goed voorbereid de deur uit. Van route- tot weerapps.

Lees meer
Wat neem je mee tijdens de Vierdaagse?

Eten, kleding, zonnebrand. Wat neem je mee als je de Vierdaagse gaat lopen? We zetten de belangrijkste spullen voor je op een rij.

Lees meer
Thermosflessen

Waar moet je op letten bij de aanschaf en bij het gebruik van een thermosfles? Wandel.nl geeft tips.

Lees meer
Verlichting tijdens je wandeling

Als je in het donker gaat wandelen, is goede verlichting erg belangrijk. Niet alleen om te kunnen zien waar je loopt, maar vooral ook om ervoor te zorgen dat andere weggebruikers jou zien. Wandel.nl zet de verschillende soorten verlichting op een rij.

Lees meer
Waar moet je op letten als je een verrekijker gaat kopen?

Verrekijkers zijn er in diverse soorten en maten. Welke is geschikt om mee te nemen tijdens je wandeling? Wandel.nl geeft je een aantal tips.

Lees meer
Kooptips: welke zonnebril voor de wandelaar?

Waar moet je op letten als je een zonnebril gaat kopen?

Lees meer
Welke drinkflessen en -systemen voor wandelaars?

De ene drinkfles is de andere niet. Tussen welke drinkflessen of –systemen kun je kiezen, en welke past het best bij jou? Wandel.nl legt de verschillen uit.

Lees meer
Welke stappenteller-app voor wandelaars?

Stap stap... app app... Welke stappenteller zet je op je smartphone? Wandel.nl zet 10 gratis stappenteller-apps op een rij.

Lees meer
Kooptips trekkingstokken voor wandelaars

Het hoe en waarom van wandelen met trekkingtokken. Wandel.nl geeft tips.

Lees meer
Wandelen met GPS

Waaraan moet een goede wandel gps voldoen? In dit verhaal legt Wandel.nl je uit wat je moet weten als je wilt wandelen met een GPS.

Lees meer
Kooptips: welke hartslagmeter voor de wandelaar?

Een hartslagmeter is een bruikbaar hulpmiddel voor wandelaars als je traint om je conditie te verbeteren of om af te vallen. Wandel.nl geeft een paar tips.

Lees meer
Kooptips: nordic walking stokken

Wat maakt nordic walking stokken anders dan wandel- of trekkingstokken? Wandel.nl legt het uit en vertelt waar je rekening mee moet houden als je stokken gaat kopen.

Lees meer
Kooptips: stappentellers voor wandelaars

Hoe kies je als wandelaar uit het enorme aanbod de voor jou best passende stappenteller of activity tracker? Wandel.nl helpt je een eind op weg.

Lees meer
De beste 5 Activity Trackers

Heb jij je 10.000 stappen gehaald vandaag? Of waren het er 8.000? Niet iedere activity tracker is even betrouwbaar. De vijf beste op een rij.

Lees meer
Wandelen met een smartwatch

Met een smartwatch, een slim horloge, kan de smartphone in de broekzak of rugzak blijven. En dat is best handig als je gaat wandelen of hardlopen.

Lees meer
Wandelen met een app

Veel wandelaars wandelen met één of meer wandel-apps die onderweg de route wijzen, prestaties volgen of simpelweg erg handig zijn. We zetten een aantal wandel-apps op een rij.

Lees meer

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?