Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Help je mee?

Wij geloven dat wandelen de meest laagdrempelige manier van bewegen is. Daarom willen we zo veel mogelijk mensen inspireren om eropuit te gaan! Dat doen we omdat we weten dat wandelen voor iedereen iets moois oplevert: een betere gezondheid, ontspanning, de mogelijkheid te genieten van de natuur, je hoofd leeg te maken, op pad te gaan met vrienden of om nieuwe vrienden te maken en nog veel meer!

Wandelaars op de hei

Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) maakt het mogelijk! Samen met onze honderden verenigingen, tochtorganisatoren, trainers, begeleiders en vrijwilligers die wij helpen om jou als wandelaar zo veel mogelijk wandelplezier te bezorgen. En dankzij ons platform Wandel.nl, boordevol inspiratie over wandeltochten, routes en informatie over gezondheid en training. Met jouw hulp kunnen we hier nog meer in gaan betekenen. Help jij mee?

Word lid van KWbN

Sluit jij je net als 40.000 andere wandelaars bij ons aan? Profiteer dan meteen van de vele voordelen van één van de KWbN-lidmaatschappen. 

Ja, ik wil graag lid worden
Man vrouw wandelend tussen weiland
Vrouw op de paarse hei

Doneer aan KWbN

Wil jij meehelpen om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen via wandelen? Met jouw gift kunnen we hier nog meer energie in stoppen! We zijn blij met elke gift.

Ja, ik wil graag doneren