Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Alles over schoenenmerk Hanwag

Hanwag, bekend van de hoogwaardige berg- en wandelschoenen, bestaat al meer dan 100 jaar. Inmiddels zijn de schoenen niet meer weg te denken op wandelpaden over de hele wereld. Op deze pagina lees je meer over het merk en de wandelschoenen.

 Het verhaal van Hanwag

Vanaf 1921 tot vandaag de dag staat Hanwag voor traditioneel Beiers handwerk in combinatie met technische expertise en continue innovatie. Sinds de oprichting van de firma, produceert Hanwag vanuit de hoofdvestiging in Vierkirchen (vlakbij München) berg- en wandelschoenen van de hoogste kwaliteit. Met een sterke focus op de perfecte pasvorm, robuustheid en verwerking van de beste materialen zijn alle producten ‘Made in Europe’.

Bekijk hier de website van Hanwag
Logo Hanwag
Wandelaars bergen

Waar staat Hanwag voor?

Als traditionele schoenmaker streeft Hanwag voortdurend naar het produceren van hoogwaardige en duurzame producten. Daarbij vinden zij het belangrijk dat hun ambachtelijke oorsprong niet wordt vergeten.

Lees verder
Schoenmaker Stanko

Made in Europe

Waar en door wie worden de wandelschoenen van Hanwag gemaakt? We geven je een kijkje achter de schermen en stellen je voor aan drie schoenmakers.

Ontdek het hier
Afbeelding Hanwag Blueridge wandelschoenen

Verkooppunten

Hier koop je jouw eigen paar Hanwag-wandelschoenen

Bekijk de verkooppunten