Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Partners van Wandel.nl

Wandel.nl heeft diverse partners. We stellen ze hier graag aan je voor.

Meer dan 2 miljoen Nederlanders hebben reuma, waarbij artrose het meest voorkomt. ReumaNederland heeft als doel om te zorgen voor een betere kwaliteit van leven met reuma. ReumaNederland zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelingen, het bieden van betrouwbare informatie en het behartigen van de belangen van mensen met reuma. Op die manier wil zij ervoor zorgen dat mensen met reuma nu en in de toekomst zonder belemmeringen kunnen meedoen aan de samenleving.

RCN Vakantieparken biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kampeerplaatsen en verblijfsaccommodaties. RCN heeft op dit moment 9 vakantieparken in Nederland, 8 campings in Frankrijk en 1 camping in Duitsland. Deze parken en campings liggen bij prachtige wandelgebieden. RCN Vakantieparken besteedt haar gehele winstuitkering aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Le Champion is met 16.000 leden één van de grootste sportverenigingen van Nederland. 65% van de leden heeft hardlopen als favoriete sport, 15% fietst met name en 20% wandelt vooral. Voor de organisatie van fiets-, hardloop- en wandelevenementen (met jaarlijks 250.000 deelnemers) van Le Champion is een aparte stichting opgericht. Deze stichting heeft 35 professionals in dienst en kan een beroep doen op circa 3.500 vrijwilligers. 

Nederlandse Loterij is de naam achter 7 bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Samen laten zij heel veel mensen winnen. Met een gevarieerd aanbod van leuke spellen en hoge winkansen, maar ook door elk jaar miljoenen te investeren in de Nederlandse sport en 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging. Ook KWBN ontvangt een bijdrage, waarmee Nederlandse Loterij een bijzondere partner van de wandelsport is. Datzelfde geldt voor iedereen die met de kansspelen van Nederlandse Loterij meespeelt. 

Reisorganisatie Oad is al zo’n honderd jaar gespecialiseerd in georganiseerde busreizen. Vanuit het hoofdkantoor in Enter verzorgt Oad onder meer excursiereizen, rondreizen, wandel- en fietsvakanties én Disneyland Paris® trips. Daarnaast is Oad bekend van de Wandel 4-daagsen in Mallorca, Marbella en Toscane. Samen met Oad én duizenden wandelaars werken we aan de verdere ontwikkeling van wandelreizen en promoten we arrangementen voor wandelaars van verschillende niveaus.

OTC Medical BV is een marketing- en salesorganisatie voor over-the-counter producten, waaronder medicijnen. De organisatie verzorgt alle noodzakelijke activiteiten voor merken als Biofreeze, FLUIMICIL, Grahams, OHROPAX, Perskindol en Ultrasun en belevert daarbij alle drogisterijen, apotheken, supermarkten en gezondheidswinkels in Nederland. OTC Medical BV is Official Supplier van Wandel.nl. Met spierverzorgende middelen van het merk Perskindol helpt de organisatie ons bij onze missie om wandelaars optimaal te laten genieten.

Wallonië België Toerisme biedt informatie over de Ardennen en Wallonië. Deze streek in het zuiden van België is vanwege de vele wandelmogelijkheden zeer populair bij wandelaars. Het is een aantrekkelijke wandelbestemming vlakbij Nederland met heuvels, bossen, snelstromende riviertjes en uitzichtpunten, maar ook historische steden en dorpen. Wallonië België Toerisme biedt o.a. informatie over wandelroutes en trektochten, natuur, kunst en cultuur, culinair genot, muziek en folklore, ontspanning en wellness.

INTERSPORT (internationaal opgericht in 1968) is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met circa 60 sportwinkels in Nederland en in totaal ruim 5.400 winkels in meer dan 40 landen is er altijd wel een INTERSPORT in de buurt! De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, hebben internationale service- en garantievoorwaarden, gekwalificeerde medewerkers en zijn bij uitstek de specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor, wintersport en hockey.

Ook partner van Wandel.nl worden?

Stuur een mail naar Gijs Janssen van KWbN (g.janssen@kwbn.nl) en we nemen contact met je op.