Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Top 3 meest populaire wandellanden: Nederland, Duitsland & Groot-Brittannië

Wist je dat Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië de meest populaire wandelbestemmingen zijn van Wandel.nl lezers? Lekker dichtbij en toch zo bijzonder. Samen met onze partner en reisorganisatie Oad hebben we de mooiste wandelplekjes en wandelvakanties voor je op een rij gezet.

De kust bij Cornwall (Groot Brittannië)
De kust bij Cornwall (Groot Brittannië)

Drie totaal verschillende landen. Maar ze hebben één ding gemeen: Je kunt er heerlijk wandelen. Neem nou Nederland, ons eigen land zit zo vol afwisseling: Te voet door de duinen, langs deltawerken, door de bossen in de Achterhoek of over de Drentsche Aa. Duitsland is lekker dichtbij maar toch zo anders: Ongerepte natuurgebieden, authentieke dorpjes, prachtige uitzichten en goed aangelegde wandelroutes. Steek je het kanaal over dan kun je je laten verrassen door het Britse landschap dat zich kenmerkt door prachtige nationale parken, kustroutes en de ideale combinatie van natuur & cultuur.

Welk land je ook kiest, met de volledig verzorgde wandelvakanties van Oad kom je op de mooiste plekjes. Bekijk hieronder de mooiste reizen in Duitsland, Groot-Brittannië en Nederland.

Brochure Oad wandelreizen

Oad heeft nóg meer mooie wandelbestemmingen voor je klaarstaan

Ga naar oad.nl voor alle wandelvakanties of vraag de wandelbrochure aan.

Vraag hier de brochure aan