Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Groot-Brittannië: Lake District en Yorkshire op zijn best

De nationale parken maken Noord-Engeland zo'n geschikte bestemming voor een wandelvakantie. Maak een rondreis door de nationale parken Lake District, Yorkshire, The North York Moors & Nothumberland.

Nationaal park Lake District
Nationaal park Lake District

In samenwerking met Oad.

Er wordt beweerd dat de Britten het wandelen hebben uitgevonden vanwege alle mooie fenomenen die het land te bieden heeft. Het Noorden van Engeland biedt prachtige nationale parken aan die zeer geschikt zijn om de meest fantastische wandelingen te maken. Je kunt een unieke wandelrondreis maken door de nationale parken Lake District, Yorkshire, The North York Moors & Nothumberland te combineren.  

Castle Howard en Gardens

Een bezoek aan deze indrukwekkende bezienswaardigheid kan niet ontbreken. Het enorme kasteel bevindt zich op een gigantisch landgoed met de meest mooie tuinen. Het is al jaren in privébezit van de Howard familie die hun landgoed hebben opengesteld voor de geschiedenis en (tuin)architectuur liefhebbers.

Een van de oudste Engelse steden: York

York is één van de oudste Engelse steden en het kent een rijke geschiedenis door de strategische positie. Door middel van een indrukwekkende stadstour loop je over oude stadsmuren, zie je de immens grote kathedraal en breng je een bezoek aan het grootste spoorwegmuseum van Europa!

Nationaal Park Yorkshire Dales
Nationaal Park Yorkshire Dales
Wandelpad langs meer in Lake District

Boot- en treinreis Lake District

Lake District Nationaal Park heeft prachtige meren te bieden. Ideaal om een boottocht te maken vanuit Bowness over het grote Windemere. Langs het meer en de rivier loopt ook een spoorlijn waar een stoomtrein haar reizigers een adembenemend uitzicht geeft.

Ontdek Lake District en Yorkshire zelf tijdens een 10-daagse wandelvakantie

Zin gekregen om te wandelen door Lake District en Yorkshire? Ga dan mee met de volledig verzorgde 10-daagse wandelvakantie van Oad. Echt alles wordt voor je geregeld: je verblijf, het reisprogramma met prachtige wandelroutes, Oad zorgt voor je bagage en je reist in een comfort class bus. Bovendien worden de wandelingen begeleid door een wandelbegeleider die de streek op zijn duimpje kent. Zo kom je op de mooiste plekjes!

Bekijk deze wandelvakantie hier