Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Zuidwest Engeland op zijn mooist: Cornwall en Devon

De meest bijzondere graafschappen van Groot-Brittannië zijn te vinden Zuidwest-Engeland. Tijdens deze wandelvakantie verken je Dorset, Somerset, Cornwal en Devon. Met de naam ‘gebieden van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid’ zijn deze graafschappen stuk voor stuk uniek en karakteristiek. Je ervaart het echte ‘Englishness’ en geniet van dit prachtige stuk Engelse kust.

Wandelpad langs de kust van Cornwall
Wandelpad langs de kust van Cornwall

In samenwerking met Oad.

Exmoor Nationaal Park

Exmoor Nationaal Park kent een afwisselend landschap met valleien, bossen, akkers & heidevelden. Wandelen door de ongerepte natuur van dit park zorgt voor innerlijke rust.

Romeinse stad Bath

De geschiedenis van de stad Bath gaat heel ver terug. De stad stamt al uit de 1e eeuw toen het gesticht werd door de Romeinen. In de middeleeuwen groeide het uit tot een handelscentrum en inmiddels is het één van de UNESCO Werelderfgoederen. De rijke geschiedenis is tot op de dag van vandaag goed bewaard gebleven.

Nationaal park Exmoor
Nationaal park Exmoor
Chartwell House
Chartwell House

Chartwell House

Chartwell House is het voormalige woonhuis van de bekende Britse oud-premier Winston Churchill. De authentieke woning was jarenlang het thuis van de oud-premier. Vanuit hier werkte hij aan diplomatieke missies tijdens de Tweede Wereldoorlog en schreef hij zijn toespraken & boeken. Churchill kocht het huis destijds voor het uitzicht wat blijkt uit de grote tuin en hoeveelheid groen in de omgeving.

Ontdek Zuidwest Engeland zelf tijdens een 10-daagse wandelreis

Zin gekregen om te wandelen in Cornwall & Devon? Ga dan mee met de volledig verzorgde 10-daagse wandelvakantie van Oad. Echt alles wordt voor je geregeld: je verblijf, het reisprogramma met prachtige wandelroutes, Oad zorgt voor je bagage en je reist in een comfort class bus. Bovendien worden de wandelingen begeleid door een wandelbegeleider die de streek op zijn duimpje kent. Zo kom je op de mooiste plekjes!

Bekijk deze wandelvakantie hier