Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Groot-Brittannië: Wandelvakantie Wales

Wales, het land van de fenomenale natuur, historische bouwwerken en mythische wezens. Met onder andere een wandeling over het beroemde Pembrokeshire Coast Path is jouw wandelvakantie helemaal compleet.

Pembrokeshire Coast National Park
Pembrokeshire Coast National Park

In samenwerking met Oad.

Wales, het land van de fenomenale natuur, historische bouwwerken en mythische wezens. Je bezoekt de nationale parken in het noordelijke en zuidelijke gedeelte, wandelt langs de kust van het uiterst westelijke puntje van Wales over het beroemde Pembrokeshire Coast Path en maakt nog veel meer fantastische wandeltochten! Je kunt kennis maken met de oeroude Keltische identiteit die prominent aanwezig is in het bijzondere en eigenaardige Wales. We lichten een paar hoogtepunten voor je uit. 

Tenby

Dit mooie kustplaatsje is niet alleen gezellig, het ziet er ook nog eens wonderbaarlijk en kleurrijk uit. De smalle straatjes en de pastelkleurige huizen vormen samen het merkwaardige vissersdorpje. Daarnaast is de kust er prachtig, met robuuste rotspartijen en het grote kasteel aan het water.

Haven Tenby
Haven Tenby
Snowdonia National Park
Snowdonia National Park

Picton Castle

Picton Castle is een middeleeuws kasteel buiten de plaats Haverfordwest en is gelegen in het natuurgebied rondom de rivier Cleddau Ddu. Het dient al jaren als landhuis dat in bezit is van de familie Philips. Zij hebben het landgoed opengesteld voor rondleidingen door het kasteel en de mooi aangelegde tuin.

Isle of Anglesey, Mount Holyhead

Aan de Noordweskust van Wales ligt het eiland Anglesey. Het heuvelachtige eiland wordt via twee bruggen over de Menai Strait verbonden met het vasteland. De hoofdstad Holyhead wordt door de Britten gezien als het heilige punt van Wales. Het vormt namelijk de verbinding met Ierland en wordt gekenmerkt als het einde van de reis vanaf London. Buiten de stad is het hoogste punt Mount Holyhead, waarvandaan je een adembenemend uitzicht hebt over zowel land als zee en steile kliffen.

Isle Of Anglesey
Isle Of Anglesey

Ontdek Wales zelf tijdens een 10-daagse wandelvakantie

Zin gekregen om te wandelen in Wales? Ga dan mee met de volledig verzorgde 10-daagse wandelvakantie van Oad. Echt alles wordt voor je geregeld: je verblijf, het reisprogramma met prachtige wandelroutes, Oad zorgt voor je bagage en je reist in een comfort class bus. Bovendien worden de wandelingen begeleid door een wandelbegeleider die de streek op zijn duimpje kent. Zo kom je op de mooiste plekjes!

Bekijk deze wandelvakantie hier