Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Groot-Brittannië: Ontdek wandelend Noord-Ierland

De combinatie van fenomenale natuur, authentieke steden en de whisky van ’s werelds oudste distilleerdij maakt Noord-Ierland de ideale bestemming voor een mooie, actieve wandelreis. We lichten een paar hoogtepunten voor je uit.

De touwbrug van Carrick-a-Rede
De touwbrug van Carrick-a-Rede

In samenwerking met Oad.

Klifwandelpad 'The Gobbins’

De Noord-Ierse kust bestaat uit prachtige kliffen. Perfect voor avontuurlijke wandelaars die ook nog eens van het uitzicht willen genieten. Op het schiereiland Islandmagee is het wandelpad ‘The Gobbins’ te vinden. Met het geluid van slaande golven tegen de rotsen op de achtergrond trotseer je onder leiding van een gids de steile rotswanden, trappen, grotten en vele hangbruggen.

Belfast

Belfast is de grootste en belangrijkste stad van Noord-Ierland. Daarnaast is het een echte havenstad en bruist het er van de handel. Belfast heeft veel te verduren gehad tijdens de Iers-Britse conflicten en juist daarom beschikt het over ontzettend diverse architectuur die tijdens een mooie stadstour te bewonderen is.

Belfast Kasteel
Belfast Kasteel

Rathlin Island

Rathlin Island is het enige bewoonde eiland en tevens het meest noordelijke punt van Noord-Ierland. Al wandelend door de graslanden en langs de kliffen zijn in de verte zelfs scheepswrakken te zien. Een mooi eiland voor een wandeling!

Bijzondere rotsformatie Giants Causway
Bijzondere rotsformatie Giants Causway

Ontdek Noord-Ierland zelf tijdens een 10-daagse wandelreis

Zin gekregen om te wandelen in Noord-Ierland? Ga dan mee met de volledig verzorgde 10-daagse wandelvakantie van Oad. Echt alles wordt voor je geregeld: je verblijf, het reisprogramma met prachtige wandelroutes, Oad zorgt voor je bagage en je reist in een comfort class bus. Bovendien worden de wandelingen begeleid door een wandelbegeleider die de streek op zijn duimpje kent. Zo kom je op de mooiste plekjes!

Bekijk deze wandelvakantie hier