Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Nationaal Park De Drentsche Aa

Het Nationale Park De Drentsche Aa is één van de beste bewaarde Nederlandse beekdalen. In de omgeving vind je uitgestrekte heidevelden, hooilanden en veenmeren. Een prima bestemming voor jouw volgende wandelvakantie.

Het Zuidlaardermeer op Nationaal Park de Drentsche Aa
Het Zuidlaardermeer op Nationaal Park de Drentsche Aa

In samenwerking met Oad.

Anloo

Al wandelend ontdek je de omgeving van Anloo. Her en der worden de heidelandschappen afgewisseld met prachtige veenmeertjes, stukken dennenbos en zandverstuivingen. Het gehele jaar door gaan de herders van Balloo met kudde schapen op pad door het Balloërveld. Vergeet daarom zeker je fotocamera niet mee te nemen!

Zuidlaren

De wandelroute van Anloo naar Zuidlaren zal je verbazen.  Al wandelend door het Kniphorstbosch en de Strubbenbossen kom je aan in Schipborg. Schipborg wordt omgeven door lage weilanden waar het riviertje de Schipborgerdiepje doorheen kronkelt. Vervolgens loop je via een mooie wandelroute door het natuurgebied de Dennenoord door naar Zuidlaren. Vanuit Zuidlaren, bekend als het groenste dorp van Europa en van Berend Botje, kun je prachtige wandelingen maken in de groene omgeving.

Balloërveld
Balloërveld
De Magnus kerk bij Anloo
De Magnus kerk bij Anloo

Ontdek de de Drentsche Aa zelf tijdens een 5-daagse wandelvakantie

Zin gekregen om te wandelen over de Drentsche Aa? Kies dan voor de volledig verzorgde 5-daagse wandelvakantie van Oad. Alles wordt voor je geregeld: de hotels, het bagagetransport tussen de hotels en je ontvangt een reisprogramma met de meest prachtige en unieke wandelroutes. Zo kom je op de mooiste plekjes!

Bekijk deze wandelvakantie hier