Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Route

Routes bij RCN de Flaasbloem | Noord-Brabant, Chaam

RCN Vakantiepark de Flaasbloem ligt in een afwisselend landschap van bossen, heidevelden en vennen. In de omgeving is volop vermaak: van winkelen en sporten tot ontspanning in de natuur en pretparkplezier.

RCN de Flaasbloem

Wandelmogelijkheden

Rondom RCN de Flaasbloem kun je prachtig wandelen. De Loonse- en Drunense Duinen zijn een van de mooiste natuurgebieden en wordt ook wel de Brabantse Sahara genoemd. Je vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. De wandelroutes liggen verspreid in het gebied en variƫren van lengte. Direct vanaf het vakantiepark wandel je zo de Chaamse bossen in, een mooie wandeling die zeker de moeite waard is.

Verleng je verblijf

Na een wandeling door de natuur neem je eind van de middag plaats op ons mooie terras. De sfeervolle brasserie heeft een uitgebreide lunch- en dinerkaart en een gezellige binnentuin en terras, met rechtstreeks uitzicht op het speelplein en recreatiemeer.

Verleng je verblijf met een overnachting op RCN de Flaasbloem. Voor kampeerders die optimale vrijheid willen is er De Wildenberg: een speciaal terrein van 10- hectare (alleen voor tenten) in de ongerepte natuur, zonder paden of vaste kampeerplaatsen. Liever in een huisje verblijven? Kies dan voor een sfeervolle Finse Lodge of Safaritent.

Tips voor mooie wandelroutes bij RCN de Flaasbloem

Rechtstreeks vanaf RCN de Flaasbloem:

In de omgeving van RCN de Flaasbloem: