Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Route

Wandelroutes bij RCN Vakantiepark de Flaasbloem (Noord-Brabant)

RCN Vakantiepark de Flaasbloem ligt in een afwisselend landschap van bossen, heidevelden en vennen. In de omgeving is volop vermaak: van winkelen en sporten tot ontspanning in de natuur en pretparkplezier.

RCN de Flaasbloem

Rondom RCN de Flaasbloem kun je prachtig wandelen. De Loonse- en Drunense Duinen zijn een van de mooiste natuurgebieden en wordt ook wel de Brabantse Sahara genoemd. Je vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. De wandelroutes liggen verspreid in het gebied en variëren van lengte. Direct vanaf het vakantiepark wandel je zo de Chaamse bossen in, een mooie wandeling die zeker de moeite waard is.

Verleng je verblijf

Na een wandeling door de natuur neem je eind van de middag plaats op het mooie terras van Brasserie het Smokkelstrand. De sfeervolle brasserie heeft een uitgebreide lunch- en dinerkaart en een gezellige binnentuin en terras, met rechtstreeks uitzicht op het speelplein en recreatiemeer.

Verleng je verblijf met een overnachting op RCN de Flaasbloem. Voor kampeerders die optimale vrijheid willen is er De Wildenberg: een speciaal terrein van 10- hectare (alleen voor tenten) in de ongerepte natuur, zonder paden of vaste kampeerplaatsen. Liever in een huisje verblijven? Kies dan voor een sfeervolle Finse Lodge of Safaritent.

Ontvang tot 25% korting

In 2023 profiteer je als lid van de KWbN van kortingen op je vakantie bij RCN. Deze korting kan oplopen tot wel 25%. Bekijk de korting snel via onderstaande button. Nog geen lid? Je kunt al lid worden vanaf 20 euro per jaar. 

Ledenvoordeel RCN Vakantieparken