Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Route

Wandelroutes bij RCN Vakantiepark Toppershoedje (Zuid-Holland)

Vanaf RCN Toppershoedje is het een kleine vijf minuten lopen naar de duinen, om zo door te steken naar het strand. Op een tien minuten rijden van het vakantiepark ligt de Brouwersdam, een mooie plek om strand- en watersporten te beoefenen: strandzeilen, kitesurfen of blokarten.

RCN Toppershoedje

Wandelmogelijkheden

De omgeving van Ouddorp leent zich bij uitstek voor het maken van schitterende wandeltochten. Vanuit het vakantiepark loop je zo de duinen op en sta je op een van de mooiste en breedste stranden van Nederland. De kust is hier bijna 18 kilometer lang. Laat je leiden door de vuurtoren, het Westhoofd, die je al van verre ziet en maak een strandwandeling op Strand Vuurtoren.

Verleng je verblijf

Een kop koffie, ontbijt, lekkere lunch, eenvoudig of uitgebreid diner? Het is allemaal mogelijk in de horeca van Toppershoedje. Geniet bij mooi weer, na een goede wandeling, op het terras van een Ouddorpse bolus.

Kun je geen genoeg krijgen van de prachtige kust? Op RCN Toppershoedje is een ruime keuze aan accommodaties. Van een kort verblijf in een kampeerchalet tot een langer verblijf in een trendy Duinchalet. Ook voor kampeerders is er voor ieder wat wils. Er zijn zelfs kampeerplaatsen met privé sanitair.

Tips voor mooie wandelroutes bij RCN Toppershoedje