Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Route

Wandelroutes bij RCN Vakantiepark de Schotsman (Zeeland)

De perfecte plek om te genieten van zon, zee, strand, natuur én een verfrissend zeebriesje is op RCN de Schotsman in Kamperland. Dit water(sport)paradijs – vlak bij de Zeeuwse steden Veere, Middelburg en Domburg – is de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van het prachtige Zeeland.

Zeeland, Kamperland

Wandelen in Zeeland

De ligging van RCN de Schotsman is uniek: met het Veerse meer, opvallend veel groene natuur én de Zeeuwse kust. Wandelen in Zeeland betekent dus lekker uitwaaien op de grens tussen zee en land. Maar, ook de oeroude dorpen zijn de moeite waard om in te vlechten in jouw wandelroute(s). Met tientallen kilometers aan kustlijn zijn de uitzichten spectaculair.

Watersporten

Voor de échte sportievelingen zijn er volop mogelijkheden op te (leren) zeilen of surfen. Bijna alles wat het water op kan, is te huur: van planken en boards tot kano’s en kajaks. Een kabelwaterskibaan is tevens op loopafstand voor de fervente waterskiërs.

Verleng je verblijf

Heb je de smaak te pakken in deze heerlijke omgeving? Geniet dan nog wat langer van alles wat Zeeland te bieden heeft met een lekkere koffie op het terras van Brasserie de Schotsman of verleng je avontuur met een verblijf op park.

Van zonnige, open kampeerplaatsen middenin de natuur tot luxe, moderne accommodaties. Wat je ook kiest, er is voor ieder wat wils. Met een overnachting aan of vlak bij het Veerse Meer ga je gegarandeerd een heerlijke vakantie tegemoet.

Tips voor mooie wandelroutes bij RCN de Schotsman

Aangrenzend aan het RCN de Schotsman

Routes in Veerse Meer

Extra leuk/praktisch met kinderen

Overig