Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Route

Routes bij RCN de Jagerstee | Gelderland, Epe

Aan de rand van de Veluwe bevindt zich RCN de Jagerstee: de plek met 100% wildgarantie. Hier vind je de perfecte balans tussen rust, ruimte en avontuur. Ontdek de omgeving via de verschillende wandel-, fiets- of ruiterroutes en spot gegarandeerd wild. Door de pure natuurbeleving lijkt de buitenwereld soms ver weg, tóch is het makkelijk te bereiken centrum van het bruisende Epe maar drie kilometer verderop.

RCN de Jagerstee
Wandelen bij RCN de Jagerstee

Waarom wandelen op RCN de Jagerstee?

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de vele wandelpaden die direct vanaf het park starten. Ook net buiten het park valt er ontzettend veel te ontdekken én te zien, want welke wandelroute je ook kiest: neem altijd de tijd om de omgeving in je op te nemen. Op de Veluwe is er zoveel moois.

Een bijzonder verblijf

Jouw wandelervaring graag nog even verlengen? Dat kan! Kampeer middenin het bos – van basis tot comfort en met privé sanitair – of boek een sfeervolle accommodatie of glamping tent. In beide gevallen trek je jouw natuurbeleving nog even door en ontwaak je tussen de eekhoorns en vogeltjes.

Alleen op zoek naar een lekkere kop koffie of uitgebreide lunch/diner? Dan ben je uiteraard van harte welkom in onze Brasserie de Jagerstee.

Tips voor mooie wandelroutes vanaf RCN de Jagerstee