Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Route

Routes bij RCN de Noordster | Drenthe, Dwingeloo

Middenin het (beschermde) natuurgebied van Nationaal Park Dwingelderveld ligt RCN de Noordster. De natuur is hier behouden en de plaatsen in de regio zijn om de natuur heen gebouwd - en niet andersom. Dat merk je: flora en fauna bepalen het uitzicht en je bent echt weg in eigen land. Het biedt de perfecte plek voor natuurliefhebbers.

RCN de Noordster

Wandelmogelijkheden

De omgeving is uitstekend geschikt voor alle soorten wandelaars. Ontdek bijvoorbeeld de speciaal uitgestippelde familiewandelpaden of geniet van de nachtwandelroute. Het gebied staat bekend om zijn goed zichtbare sterrenhemel, dit geeft jouw vakantie een extra dimensie.

Verleng je verblijf

Na het wandelen even rustig genieten van de zon, een lekker koud drankje of uitgebreid diner? Je bent van harte welkom in Brasserie KomEet.

Liever nog wat langer verblijven om te genieten van deze bijzondere omgeving? Dat kan! Op RCN de Noordster is er genoeg keuze in overnachtingsmogelijkheden: van een unieke kampeerplaats in het bos tot aan een luxe accommodatie, voorzien van alle gemakken. De natuurbeleving helemaal doortrekken? Boek dan de ‘Heidelodge’, met een slaapkamer inclusief dakkoepel geniet je hier de hele nacht van een schitterend zicht op de sterrenhemel.

Tips voor mooie wandelroutes bij RCN de Noordster