Ontvang beweegtips in de gratis Wandel.nl app

donderdag 19 maart 2020

Door het coronavirus zijn de komende weken wandelevenementen afgelast en sportscholen gesloten. Voldoende lichaamsbeweging is ook in deze periode heel belangrijk. De komende weken geven we je daarom in de gratis Wandel.nl app tips om in beweging te blijven. #keepwalking

Door het coronavirus zijn in ieder geval de komende weken wandelevenementen afgelast en sportscholen gesloten. Veel mensen werken momenteel thuis. Voldoende lichaamsbeweging is ook in deze periode heel belangrijk, drukken wetenschappers ons op het hart. In de Wandel.nl app helpen we je hier graag bij. De komende weken geven we je in deze gratis app tips om in beweging te blijven.

#keepwalking

In de Wandel.nl app gaan we je helpen om de komende weken te blijven bewegen. Drie keer per week geven je via een tip inspiratie om in beweging te blijven. We zullen hierbij rekening houden met de actuele ontwikkelingen rond het coronavirus in Nederland.

Zo download je de gratis app

Heb jij de app nog niet? Download de Wandel.nl app (onderdeel van de app Close).

De Wandel.nl app is samen met Close ontwikkeld en is onderdeel van de app Close. Om de Wandel.nl app te kunnen gebruiken, vul je eerst het registratieformulier in. Vervolgens ontvang je een SMS om de Close app te downloaden. Hierna kun je de Wandel.nl app gebruiken.

Heb je de Wandel.nl app al?

Heb je de Wandel.nl app al op jouw smartphone staan? Dan ontvang je vrijdag 20 maart automatisch de vraag van ons of je de komende weken de beweegtips wilt ontvangen. Beantwoord je deze vraag met JA, dan krijg je de tips de komende tijd vanzelf toegestuurd.

Heb je een andere app van Close, bijvoorbeeld de app Vierdaagse Experience, druk dan in de app op de cirkel met plusteken om een app toe te voegen. Voer vervolgens de code WANDELNL in om de Wandel.nl app toe te voegen.

Heb jij ook een beweegtip?

Heb jij een beweeg- of wandeltip die je graag met andere wandelaars deelt? Stuur je tip dan naar redactie@wandel.nl (zet in de onderwerpregel ‘#keepwalking’) en wie weet staat jouw tip dan binnenkort in onze app.  

Download de Wandel.nl app


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?