Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Ontdek de Sallandse Heuvelrug

Rondom Salland liggen verschillende natuurgebieden waar je prima kunt wandelen: De Borkeld en de Sallandse Heuvelrug. Tijdens een wandeling door de gebieden kom je compleet tot rust en geniet je van de vogelgeluiden en mooie uitzichten.

Wandelpad op de Sallandse Heuvelrug
Wandelpad op de Sallandse Heuvelrug

In samenwerking met Oad.

De Borkeld

In het natuurgebied De Borkeld vind je een uitgestrekt landschap van heidevelden, akkers, leemkuilen en graslanden. Dwars door het glooiende terrein heb je een prachtig uitzicht op het mooie landschap. Vooral vanaf de Friezenberg, op 40 meter het hoogste punt, kan je het gebied mooi overkijken. 

Sallandse Heuvelrug

Wist je dat de Sallandse Heuvelrug één van de grootste aaneengesloten heidegebieden van Europa is? Je loopt hier over goed aangelegde zandpaden naar Hellendoorn. Ook kun je hier een deel van het bekend Pieterpad naar Lemele lopen en struinen langs de oevers van de Midden-Regge.

Bosrand op de Sallandse Heuvelrug
Bosrand op de Sallandse Heuvelrug
Bomenlaan op natuurgebied de Borkeld
Bomenlaan op natuurgebied de Borkeld

Ontdek de Borkeld en de Sallandse Heuvelrug tijdens een 5-daagse wandelvakantie

Zin gekregen om te wandelen in De Borkeld en de Sallandse Heuvelrug? Kies dan voor de volledig verzorgde 5-daagse wandelvakantie van Oad. Alles wordt voor je geregeld: de hotels, het bagagetransport tussen de hotels en we je ontvangt een reisprogramma met de meest prachtige en unieke wandelroutes. Zo kom je op de mooiste plekjes!

Bekijk deze wandelvakantie hier