Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Ga met Oad naar de schoonheid van Denemarken

Oad biedt een bijzondere en gevarieerde wandelvakantie aan in het spectaculaire en indrukwekkende Nationaal Park Rebild Bakker in het Deense Noord Jutland. Hier lees je meer over deze 8-daagse vakantie.

Nationaal Park Rebild Bakker in Denemarken
Nationaal Park Rebild Bakker in Denemarken

Waar ga je wandelen?

Het heuvelachtige Nationaal Park Rebild ligt nabij het stadje Rebild, ongeveer 25 kilometer ten zuiden van Aalborg. Je kunt hier het hele jaar door genieten van de afwisselende natuur. Een gebied van uitgestrekte heidevelden, oude, donkere bossen, heldere bronnen en beekjes.

In de lente bloeit alles in lichtgroene kleuren, in de nazomer bedekt de diepe paarse heide de heuvels en tijdens de herfst kleurt het landschap in warme bruine en gele tinten en in de winter is de natuur vaak bedekt met een laagje sneeuw. Tijdens de wandelingen kun je volop genieten van de afwisseling in dit gebied.

Dit ga je doen

Tijdens deze 8-daagse individuele wandelvakantie maak je iedere dag een prachtige wandeling. ’s Ochtends vertrek je na een goed ontbijt en kun je in jouw eigen tempo op pad. Aan de hand van kaartmateriaal ontdek je de mooiste plekjes van Rebild Bakker en omgeving. Ook een bezoek aan de stad Aalborg is zeer de moeite waard.

Inbegrepen:

  • Verblijf in het 4-sterren Danhostel Rebild in Skorping;
  • 7 overnachtingen in een 2-pers. kamer met bad of douche en toilet;
  • Logies en ontbijt vanaf het ontbijt op de tweede dag t/m het ontbijt op de laatste dag;
  • Engelstalige routebeschrijvingen en kaartmateriaal.

De reis is te boeken tot en met 31 oktober 2021. Reissom € 369,- p.p.

De actuele coronamaatregelen in Denemarken

Klik op deze site van de overheid om het actuele reisadvies van Denemarken te bekijken. Bekijk deze site ook altijd nog voordat je vertrekt.

Meer informatie over deze route
Afbeelding 1 Ga Met Oad Naar De Schoonheid Van Denemarken