Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Te voet door de Brabantse Sahara

Zoals veel wandelaars al weten kan je ook in Nederland prima op wandelvakantie. Bezoek bijvoorbeeld de Brabantse Sahara, officieel Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Oad biedt een mooie wandelvakantie aan in deze regio.

Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen
Nationaal Park Loonse En Drunense Duinen

In samenwerking met Oad.

De Brabantse Sahara, officieel Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen, is een ruim 3500 hectare groot natuurgebied in Noord-Brabant. Het gebied bestaat uit bos, heide en, je raad het al, heel veel zand. Wist je dat dit gebied één van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa is? Met een beetje geluk kom je tijdens je wandeling nog een schaapskudde tegen! Je kunt er prachtig wandelen en ook de historische steden Waalwijk en Den Bosch zijn een bezoekje waard.

Den Bosch

Dwars door het natuurgebieden De Moerputten en Het Bossche Broek wandel je vanuit Vlijmen naar de historische stad Den Bosch. Je kunt ervoor kiezen om de binnenstad te verkennen, een kopje koffie te drinken op het terras of om een vaartocht te maken over de Binnendieze. Onderweg passeer je het prachtige Engelermeer.  

Sint-Janskathedraal in 's-Hertogenbosch
Sint-Janskathedraal in 's-Hertogenbosch
Zonsondergang bij Waalwijk
Zonsondergang bij Waalwijk

Waalwijk

Ook de wandelroute van Heusden naar Waalwijk is dik de moeite waard. In het gezellige centrum vind je tal van winkels en kun je lekker uit eten bij één van de vele horecagelegenheden. Tijdens je bezoek aan Brabant mag natuurlijk een prachtige wandeling door de Loonse en Drunense Duinen ook niet ontbreken. Daarom wandel je de laatste twee dagen van de 5-daagse wandelvakantie door de Brabantse Sahara. 

5-daagse arrangement Oad

Zin gekregen om te wandelen in de Brabantse Sahara? Kies dan voor de volledig verzorgde individuele 5-daagse wandelvakantie van Oad. Alles wordt voor je geregeld: de hotels, het bagagetransport tussen de hotels en je ontvangt een reisprogramma met de meest prachtige en unieke wandelroutes. Zo kom je op de mooiste plekjes!

Bekijk deze wandelvakantie hier