Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Ga mee op WINterwandelavontuur en maak kans op leuke prijzen

December staat bij Wandel.nl in het teken van de feestdagen. Daarom lanceren wij het WINterwandelavontuur. Volg ons in onze voorbereiding naar het ultieme winterwandelavontuur en maak onderweg kans op leuke prijzen. Wie weet stap jij binnenkort jouw eigen winteravontuur tegemoet!

Header Winterwandelavontuur Wandel.Nl

Stap binnen in een wereld van besneeuwde bergtoppen en betoverende bevroren landschappen terwijl we je meenemen op weg naar het ultieme winteravontuur. Hier vind je cruciale tips voor de perfecte winteruitrusting, testen we je kennis én maak je zelf kans op een fijne wandeljas. Ontvang waardevol trainingsadvies voor jouw winterse wandelavonturen en ga zelf op pad om kans te maken op tickets voor een spectaculaire wandeltocht. Bovendien maak je in de week voor kerst kans op de hoofdprijs: het ultieme winterwandelavontuur. En nog veel meer andere leuke prijzen. Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Draai aan het rad

De juiste uitrusting in de winter: kledingtips

Een wandeling in de winter vraag net wat extra voorbereiding. Goede en vooral warme kleding is erg belangrijk. Lees waar je rekening mee moet houden, zodat je er ook bij lage temperaturen warmpjes bij loopt.

Test je kennis en maak kans op een winterjas van Intersport

Onderaan het artikel testen we je kennis in een quiz. Wie alle vragen goed beantwoord maakt kans op een McKinley winterjas van Intersport. Je kunt van 1 tot en met 26 december de quiz invullen. In de start van het nieuwe jaar trekken we een winnaar. We nemen persoonlijk contact op met de winnaar. 

Lees verder, test je kennis en maak kans!
De Juiste Uitrusting In De Winter Kledingtips
Bereid Je Spieren Voor Op Sneeuwwandelen Trainingsadvies

Bereid je spieren voor op sneeuwwandelen: trainingsadvies

Een wandeling door de besneeuwde bergen vergt meer van je lichaam dan een wandeling in Nederland. Om goed voorbereid op pad te gaan spraken we met Mette van der Ven, een professionele wandeltrainer met kennis van wandelen én wintersport. Mette deelt waardevolle trainingstips om je voor te bereiden op wintersportactiviteiten zoals skiën, snowboarden, langlaufen én sneeuwwandelen. Haar inzichten benadrukken het belang van gerichte training vóór je reis. Wat niet alleen blessures kan helpen voorkomen, maar ook je lichaam voorbereidt op de verschillende uitdagingen in de sneeuw, zoals de lagere temperaturen, bergachtig terrein en de fysieke belasting.

Bekijk het trainingsadvies

Ga op pad met de Wandel.nl-app en maak kans op tickets voor de Zandvoort Light Walk

Om je uit te dagen zelf op pad te gaan en de adviezen van Mette op te volgen hebben we een digitaal evenement in de Wandel.nl-app klaarstaan. Download de Wandel.nl-app schrijf je in voor het digitale event, kies een afstand (6, 10, 14 of 18 kilometer) en maak tussen 1 en 26 december een wandeling. Na afloop ontvang je de WINterwandelavontuur badge. Onder alle deelnemers die de badge hebben behaald verloten we begin januari tickets voor de Zandvoort Light Walk. Deze feestelijke wandeltocht brengt je op 17 februari langs een zee aan lichtkunstwerken.

Download de Wandel.nl-app

Maak kans op het ultieme winterwandelavontuur

Tijdens de week voor kerst draai je aan het rad van fortuin en maak je kans op de hoofdprijs of een van de vele andere leuke prijzen:

Je kunt van 15 tot en met 26 december aan het rad draaien. Begin januari zullen we contact opnemen met de winnaars om de prijs te verzilveren.

Draai aan het rad
Het Echte Werk Maak Kans Op Het Ultieme Winterwandelavontuur
Mieminger Plateau Tirol, Oostenrijk

Kun je niet wachten om op een winters wandelavontuur te gaan?

Bekijk dan alvast de vijf mooiste winterse wandelreizen van SNP Natuurreizen.

Ontdek de bestemmingen