Vierdaagse Nijmegen acties

vrijdag 28 april 2017

De 101e Vierdaagse Nijmegen komt eraan! Van 18 t/m 21 juli 2017 beleven weer tienduizenden wandelaars de ‘Walk of the World’. Loop jij ook mee? Dan heeft de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) speciale acties voor leden en niet-leden.

Acties voor niet-leden

Ben je (nog) geen lid van KWBN en wil je optimaal genieten van de Vierdaagse Nijmegen? Bestel dan het KWBN Vierdaagse Optimaal Pakket. Hiermee kun je vier dagen gebruik maken van de rustpost Meetingpoint, krijg je een handige gadget én profiteer je van de voordelen van het KWBN-lidmaatschap. De totale waarde van het pakket is ruim €70, maar je betaalt slechts €15! Lees snel meer over het KWBN Vierdaagse Optimaal Pakket (of voor extra verzorging het KWBN Vierdaagse Optimaal PLUS pakket).

Ga naar de actiepagina voor niet-leden

Acties voor leden

KWBN ontvangt al haar Vierdaagselopende leden graag op de rustpost Meetingpoint. Op deze rustpost met zitgelegenheid kun je koffie en thee kopen en gebruik maken van de toiletten. Ook verzorgen wij je spieren en krijg je iedere dag een lekkere versnapering. Wij zien je graag op het Meetingpoint.

Wil je gebruik maken van extra verzorging? Bestel dan het Pluspakket. Zo krijg je toegang tot het Pluspoint met overdekte zitgelegeheid, maaltijden en massages.

Lees hier meer over het Pluspakket voor KWBN-leden


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?