Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Nieuws

Pak korting op jouw deelname aan een wandelevenement

Het nieuwe jaar goed beginnen? Neem dan een kijkje in de goed gevulde Wandelagenda, want leden van KWbN krijgen korting op hun deelname aan heel veel wandelevenementen uit deze lijst der lijsten. Ook jij kunt extra voordelig meedoen aan de leukste tochten door het hele land, waaronder de 4Daagse Nijmegen en de Vierdaagse Apeldoorn.

afbeelding van een groep wandelaars met zichtbaar plezier.
(Foto: © Shutterstock)

In onze Wandelagenda staan tientallen gezellige wandelevenementen door heel Nederland, handig te filteren op jouw favoriete provincie, afstand en periode. Door vaker te gaan wandelen, kom je op nieuwe plekken, ontmoet je mensen en werk je meteen aan een gezonde leefstijl. Alle reden om nu wandelplannen te maken!

Bekijk de Wandelagenda

Uitgelicht:

Snertwandeltocht in Prinsenbeek op 17 februari 2024 >
Wandel 5, 10, 15, 20 of 25 kilometer door het buitengebied van Prinsenbeek, waaronder Liesbos, het grootste oude zomereikenbos van Nederland.

Winterwandeltocht in Gulpen op 25 februari 2024 >
Wandel 7, 12, 18 of 24 kilometer door het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Een Gulpener biertje heb je na afloop wel verdiend.

Vierdaagse Apeldoorn op 9 t/m 12 juli 2024 >
Wandel 12, 20, 30 of 40 kilometer tijdens de groenste Vierdaagse van Nederland. Een gezellig evenement door de Veluwse natuur rondom het gezellige Apeldoorn.

afbeeldingen van benen van deelnemers aan de 4Daagse Nijmegen.
4Daagse Nijmegen.

Korting op jouw deelname

Ben je lid van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN)? Met extra inschrijfkorting voor KWbN-leden krijg je net dat zetje om vaker te gaan wandelen. Je krijgt namelijk minimaal 1 euro tot soms wel een paar euro korting op jouw deelname aan een wandelevenement. KWbN-leden die zich inschrijven voor de 4Daagse Nijmegen of de Vierdaagse Apeldoorn krijgen bijvoorbeeld wel 5 euro korting op het inschrijfgeld. In de Wandelagenda vind je links naar de websites van wandelorganisaties, met meer informatie over de KWbN-ledenkorting.

Leestip: korting op 4Daagse Nijmegen en Apeldoorn

Meer voordelen voor KWbN-leden

Benieuwd welke kortingen je nog meer krijgt met jouw KWbN Wandelvoordeelpas? Kijk dan eens op deze pagina voor fikse kortingen op wandelvakanties, wandelkleding en nog veel meer producten. Nog geen lid, maar heb je ook interesse in deze voordelen? Lid worden via de onderstaande button. Er is voor iedere wandelaar een lidmaatschap op maat, al vanaf € 22,- per jaar. Zo wordt 2024 een wel heel mooi wandeljaar!

Word lid van KWbN