Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Nieuws

Pak korting op jouw deelname aan een wandelevenement

Het nieuwe jaar goed beginnen? Schrijf je dan meteen in voor een wandelevenement uit onze Wandelagenda, zoals de Gladorenwandeling in Wormerveer op maandag 16 januari of bijvoorbeeld de Peperbuswandeltocht in Zwolle in het weekend van 11 en 12 februari. Leden van KWbN krijgen korting op hun deelname.

afbeelding van een groep wandelaars met zichtbaar plezier.
(Foto: © Shutterstock)

In onze Wandelagenda staan tientallen gezellige wandelevenementen door heel Nederland en het aanbod wordt continu aangevuld. Heb jij je voorgenomen om dit jaar vaker te gaan wandelen? Dan zou je elke maand wel mee kunnen doen aan een leuke wandeltocht, bijvoorbeeld in januari de Gladorenwandeling in Wormerveer (Noord-Holland), in februari de Peperbuswandeltocht in Zwolle (Overijssel), in maart de Kilometervretermars in Maassluis (Zuid-Holland) of in april de Kennedymars Sittard (Limburg). Zo ontdek je allerlei nieuwe plekken in het land en ontmoet je heel veel nieuwe mensen. Door vaker te gaan wandelen, werk je meteen aan een gezonde leefstijl.

Bekijk de Wandelagenda
afbeeldingen van benen van deelnemers aan de 4Daagse Nijmegen.
4Daagse Nijmegen.

Korting op jouw deelname

Ben je lid van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN)? Met extra inschrijfkorting voor KWbN-leden geven we je net dat zetje om vaker te gaan wandelen. Je krijgt namelijk minimaal 1 euro tot soms wel een paar euro korting op jouw deelname aan een wandelevenement. KWbN-leden die zich inschrijven voor de 4Daagse Nijmegen of de Vierdaagse Apeldoorn krijgen bijvoorbeeld wel 5 euro korting op het inschrijfgeld. In de Wandelagenda vind je links naar de websites van wandelorganisaties, met meer informatie over de KWbN-ledenkorting.

Meer voordelen voor KWbN-leden

Benieuwd welke kortingen je nog meer krijgt met jouw Wandelvoordeelpas? Kijk dan eens op deze pagina voor alle ledenvoordelen, zoals fikse kortingen op wandelvakanties, wandelkleding en nog veel meer. Nog geen lid, maar heb je ook interesse in deze voordelen? Lid worden kan hier. Er is voor iedere wandelaar een lidmaatschap op maat, al vanaf € 20,- per jaar. Zo wordt 2023 een wel heel mooi wandeljaar!