Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Nieuws

Verzeker je als allereerste van deelname aan de 4Daagse 2024

Het is je vast niet ontgaan: het Glazen Huis van 3FM Serious Request staat dit jaar in Nijmegen. Als Nijmeegse organisaties slaan Stichting DE 4DAAGSE en Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) de handen ineen om een uniek 4Daagsepakket aan te bieden aan de 3FM Serious Request-veiling. Dit is je kans om de allereerste deelnamebewijzen te bemachtigen en daarmee zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS Nederland!

4Daagse Nijmegen

Samen tegen de spierziekte ALS

Serious Request is dit jaar met het Glazen Huis neergestreken in Nijmegen. In de week voor kerst zamelen drie dj’s van radiozender 3FM geld in voor de strijd tegen spierziekte ALS. Nijmegen is de thuisstad van zowel Stichting DE 4DAAGSE als Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN). Samen maken zij daarom graag een gebaar door een uniek wandel-/4Daagsepakket aan te bieden voor de veiling. Dit biedt deelnemers aan de veiling de kans om als eerste te beschikken over deelnamebewijzen voor de 4Daagse Nijmegen in 2024! De inschrijving voor dit evenement is namelijk nog niet gestart.

Serious Request

Pak je kans: het unieke 4Daagsepakket

Het pakket voor de Serious Request-veiling bestaat uit:

  • 2x deelnamebewijs voor de 4Daagse 2024;
  • 1x rondleiding over start- en finishlocatie de Wedren;
  • 2x 4Daagse T-shirt;
  • 2x Lidmaatschap Compleet van KWbN;
  • 2x deelname aan het digitale voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse Lite;
  • wandeltraining voor twee personen door een professionele wandeltrainer;
  • Wandel.nl-cap, sokken en veters.

We hopen met dit unieke pakket een mooie bijdrage te leveren. De opbrengsten van de veiling komen geheel ten goede aan Stichting ALS Nederland.

Bieden

Wil jij ook kans maken op dit exclusieve wandelpakket? Breng dan meteen een bod uit. Je kunt tot 23 december 15:00 uur een bod uitbrengen.

Ik wil bieden