Het nieuwste nummer van magazine Wandel.nl is uit

woensdag 5 juli 2017

Het nieuwste nummer van magazine Wandel.nl is deze week verschenen. Wat kun je hier in lezen?

In dit nummer kunnen we er natuurlijk niet omheen: de Vierdaagse Nijmegen. We geven je de laatste praktische tips. Deze komen overigens ook tijdens andere tochten goed van pas. Dat er behalve die van Nijmegen nog meer mooie vierdaagsen zijn, bewijzen vier wandelaars die vertellen over hun deelname aan een 'andere' Vierdaagse.

Robert ten Brink vertelt in een interview of hij een wandelaar is. In zijn serie over het Groot-Frieslandpad beschrijft Johan Vellinga deze keer een duister stukje van Friesland. Boswachter Inge Reijnen neemt je mee naar de Sahara van Nederland: Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

Benieuwd naar wat een stiltewandeling precies is? Sietske de Vet liep, uiteraard in stilte, mee. Verder lees je in dit nummer onder meer over de Waddeneilanden, drinksystemen voor wandelaars, het Rijk van Nijmegen en over een moorddadig mooi Zweden. En je vindt in dit nummer natuurlijk onze vaste rubrieken, columns en winacties.

Magazine Wandel.nl lezen?

Wil jij magazine Wandel.nl vijf keer per jaar in je brievenbus krijgen? Kijk dan op deze pagina over het lidmaatschap van KWBN.

Je kunt losse nummers van magazine Wandel.nl ook via onze webshop bestellen.


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?