Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Via Vierdaagse met de Wandel.nl-app

Als deelnemer aan Via Vierdaagse ontvang je jouw trainingschema en alle tips in de Wandel.nl-app. Om aan Via Vierdaagse te kunnen meedoen, moet je dus de beschikking hebben over een smartphone. De app is te gebruiken op Android (vanaf versie 8.0) en Apple-smartphones (vanaf iOS 13.0, iPhone 6 en nieuwer).

Vierdaagse

Via Vierdaagse in de Wandel.nl-app

Het programma is in volle gang en de deelnemers zijn flink aan het trainen. Veel deelnemers maken dankbaar gebruik van het Via Vierdaagse programma in de Wandel.nl-app. Mochten er vragen zijn over deze app, kijk dan snel bij de meest gestelde vragen.

Ja, ik heb een vraag over de app
Screenshot App2023

Als Via Vierdaagse-deelnemer ontvang je vanaf begin febuari 2024 wekelijks tips en trainingsaccenten in de Wandel.nl-app. In deze app vind je ook jouw trainingsschema. Ook kun je in de app op zoek naar een specialist die antwoord kan geven op jouw trainingsvragen. Alle deskundigen uit het Via Vierdaagse-specialistenteam zijn namelijk via de app bereikbaar via WhatsApp.

Nadat je succesvol bent ingeschreven voor Via Vierdaagse 2024, ontvang je instructies over het downloaden van de app.

Ben je ingeschreven voor Via Vierdaagse en lukt het je niet om de app te downloaden of te gebruiken? Stuur dan een mail naar info@viavierdaagse.nl, zodat wij je kunnen helpen.