Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Doe jij mee aan Via Vierdaagse?

Via Vierdaagse is hét voorbereidingsprogramma voor de Vierdaagse Nijmegen. Train onder professionele begeleiding voor jouw eerste Vierdaagse! Je hebt bovendien een gegarandeerd startbewijs voor de 104de Vierdaagse Nijmegen.

Wandelaars Vierdaagse Nijmegen

Update 17 januari 2022: Informatie start inschrijving Via Vierdaagse 2022

De 104de 4Daagse staat gepland van 19 tot en met 22 juli 2022. Om debutanten de kans te geven goed voorbereid van start te gaan, bieden we ook in 2022 weer het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse aan. De inschrijving voor het trainingsprogramma start wegens de huidige maatregelen later dan normaal. Hou deze site en de nieuwsbrief van wandel.nl in de gaten, zodra de datum bekend is wordt deze hier gecommuniceerd. Meldde jij je al aan voor Via Vierdaagse 2020? Dan bieden we je de mogelijkheid om met voorrang in te schrijven. Info hierover ontvang je in week 3 van ons per mail. Bij de opzet en de voorwaarden van het programma houden we uiteraard rekening met de geldende coronamaatregelen.  

Informatie over Via Vierdaagse

Heb jij altijd al een keer de Vierdaagse Nijmegen willen lopen, maar weet je niet goed hoe je hier voor moet trainen? Dan is het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse iets voor jou. Dit programma is speciaal bedoeld voor Vierdaagse-debutanten. Om aan Via Vierdaagse 2022 te kunnen deelnemen, moet je de beschikking hebben over een smartphone. Het trainingsschema en alle tips ontvang je namelijk met de Via Vierdaagse app.

Onder leiding van professionele trainers ga jij je optimaal voorbereiden op het grootste wandelevenement ter wereld. Bovendien heb je als Via Vierdaagse-deelnemer gegarandeerd een startbewijs voor de 104de Vierdaagse Nijmegen. Je krijgt tijdens je voorbereiding een trainingsschema op maat en adviezen van professionele begeleiders. Doe mee met Via Vierdaagse en loop deze zomer voor de eerste keer over de Via Gladiola!

Via Vierdaagse op een rij:

  • Professionele begeleiding, inclusief een trainingsschema op maat in de Via Vierdaagse app;
  • Een gegarandeerd startbewijs voor de 104de Vierdaagse Nijmegen;
  • 93% van de Via Vierdaagse-deelnemers loopt de Vierdaagse uit;
  • Beoordeling Via Vierdaagse door eerdere deelnemers: 8.1.