Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Via Vierdaagse 2024

Via Vierdaagse is hét voorbereidingsprogramma voor de 4Daagse Nijmegen. Train onder professionele begeleiding voor jouw eerste 4Daagse! Je hebt bovendien een gegarandeerd startbewijs voor de 106de 4Daagse Nijmegen.

Via vierdaagse; schoenen aantrekken

Inschrijving Via Vierdaagse 2024

De 106de 4Daagse Nijmegen staat gepland van 16 tot en met 19 juli 2024.

Het Via Vierdaagse programma is vol én reeds gestart waardoor deelname niet meer mogelijk is.

 

Belangrijk:

Met de recente uitverkoop van de 4Daagse begrijpen we dat er enige bezorgdheid bestaat over het gegarandeerde startbewijs via de Via Vierdaagse. We willen jullie hierbij geruststellen dat we op de hoogte zijn van deze vragen.

Als KWbN zijn we afhankelijk van Stichting DE 4Daagse voor het verkrijgen van de benodigde linkjes, zoals eerder via e-mail gecommuniceerd. Na het afsluiten van de tweede inschrijvingsperiode van de 4Daagse hebben we vandaag kunnen overleggen met deze organisatie. Binnen drie weken zullen wij alle Via Vierdaagse deelnemers voorzien van de link om hun gegarandeerde startbewijs te downloaden.

Bedankt voor jullie geduld, heel veel succes met alle voorbereidingen en we kijken ernaar uit om samen een fantastische ervaring te beleven tijdens de 4Daagse!

Via Vierdaagse in de Wandel.nl-app

Het programma is in volle gang en de deelnemers zijn flink aan het trainen. Veel deelnemers maken dankbaar gebruik van het Via Vierdaagse programma in de Wandel.nl-app. Mochten er vragen zijn over deze app, kijk dan snel bij de meest gestelde vragen.

Ja, ik heb een vraag over de app

Via Vierdaagse op een rij

  • Professionele begeleiding via de Wandel.nl-app
  • Gegarandeerd startbewijs voor de 106e 4Daagse Nijmegen
  • KWbN-lidmaatschap Compleet tot wederopzegging
  • Toegang tot het Via Vierdaagse-specialistenteam
  • Uitlooppercentage van 93%
  • 6% lagere uitval (9% bij 50 km)
  • Gemiddeld beoordelingscijfer is een 8.1
  • 95% van deelnemers beveelt Via Vierdaagse aan

Doe je mee? Zo werkt het

Heb jij altijd al een keer de 4Daagse Nijmegen willen lopen, maar weet je niet goed hoe je hiervoor moet trainen? Dan is het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse iets voor jou.

Onder leiding van professionele trainers ga jij je optimaal voorbereiden op het grootste wandelevenement ter wereld. Bovendien heb je als Via Vierdaagse-deelnemer gegarandeerd een startbewijs voor de 106de 4Daagse Nijmegen. Je krijgt tijdens je voorbereiding een trainingsschema op maat en adviezen van professionele begeleiders.

Om aan Via Vierdaagse te kunnen deelnemen, moet je de beschikking hebben over een smartphone. Het trainingsschema en alle tips ontvang je namelijk in een speciale trainingsmodule in de Wandel.nl-app. De app is te gebruiken op Android (vanaf versie 8.0) en Apple smartphones (vanaf iOS 13.0, iPhone 6 en nieuwer). Doe mee met Via Vierdaagse en loop voor de eerste keer over de Via Gladiola!

Kosten
De kosten voor Via Vierdaagse 2024 bedragen €180,- voor niet-leden en €165,- voor leden van KWbN. Let op: Bij het bedrag zitten de kosten voor het startbewijs van de 4Daagse inbegrepen.

Start nu met trainen
Ben jij van plan om deel te nemen aan de 4Daagse Nijmegen en Via Vierdaagse 2024? Begin dan nu alvast met trainen. Wandel doordeweeks 2 dagen 1 uur (bijvoorbeeld op dinsdag en donderdag) en loop in het weekend 5-10 kilometer.

Introductie Wandeltraining
Ben je op zoek naar een wandeltrainer in de buurt, die jou meer kan vertellen over een goede wandeltechniek, wandeltempo en houding? Dan is een Introductie Wandeltraining misschien wel iets voor jou. Deze is voor € 17,50,- af te nemen bij verschillende wandeltrainers in Nederland. Op deze pagina vind je meer informatie over deze wandeltraining.

Afbeelding 1 | nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste Via Vierdaagse-nieuws?

Schrijf je nu in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!