Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Via Vierdaagse 2023

Via Vierdaagse is hét voorbereidingsprogramma voor de 4Daagse Nijmegen. Train onder professionele begeleiding voor jouw eerste 4Daagse! Je hebt bovendien een gegarandeerd startbewijs voor de 105de 4Daagse Nijmegen.

Inschrijven Via Vierdaagse 2023
Schoenen Aantrekken Zomer Klein

Inschrijving Via Vierdaagse 2023

De 105de 4Daagse Nijmegen staat gepland van 18 tot en met 21 juli 2023. Om debutanten de kans te geven om goed voorbereid van start te gaan, bieden we ook in 2023 weer het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse aan. 

Klik op de onderstaande button om je in te schrijven voor Via Vierdaagse 2023.

Inschrijven Via Vierdaagse 2023

Via Vierdaagse op een rij

  • Professionele begeleiding via de Wandel.nl-app
  • Gegarandeerd startbewijs voor de 105e 4Daagse Nijmegen
  • KWbN-lidmaatschap Compleet tot eind 2023
  • Toegang tot het Via Vierdaagse-specialistenteam
  • Uitlooppercentage van 93%
  • 6% lagere uitval (9% bij 50 km)
  • Gemiddeld beoordelingscijfer is een 8.1
  • 95% van deelnemers beveelt Via Vierdaagse aan

Doe je mee? Zo werkt het

Heb jij altijd al een keer de 4Daagse Nijmegen willen lopen, maar weet je niet goed hoe je hiervoor moet trainen? Dan is het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse iets voor jou.

Onder leiding van professionele trainers ga jij je optimaal voorbereiden op het grootste wandelevenement ter wereld. Bovendien heb je als Via Vierdaagse-deelnemer gegarandeerd een startbewijs voor de 105de 4Daagse Nijmegen. Je krijgt tijdens je voorbereiding een trainingsschema op maat en adviezen van professionele begeleiders.

Om aan Via Vierdaagse te kunnen deelnemen, moet je de beschikking hebben over een smartphone. Het trainingsschema en alle tips ontvang je namelijk in een speciale trainingsmodule in de Wandel.nl-app. De app is te gebruiken op Android (vanaf versie 8.0) en Apple smartphones (vanaf iOS 13.0, iPhone 6 en nieuwer). Doe mee met Via Vierdaagse en loop voor de eerste keer over de Via Gladiola!

Kosten
De kosten voor 2023 zijn € 169,-. KWbN-leden betalen € 154,-.
Bij dit bedrag zitten de kosten voor het startbewijs van De 4Daagse inbegrepen.

Start nu met trainen
Ben jij van plan om deel te nemen aan de 4Daagse Nijmegen en Via Vierdaagse 2023? Begin dan nu alvast met trainen. Wandel doordeweeks 2 dagen 1 uur (bijvoorbeeld op dinsdag en donderdag) en loop in het weekend 5-10 kilometer.

Introductie Wandeltraining
Ben je op zoek naar een wandeltrainer in de buurt, die jou meer kan vertellen over een goede wandeltechniek, wandeltempo en houding? Dan is een Introductie Wandeltraining misschien wel iets voor jou. Deze is voor € 15,- af te nemen bij verschillende wandeltrainers in Nederland. Op deze pagina vind je meer informatie over deze wandeltraining.

Afbeelding 1 | nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste Via Vierdaagse-nieuws?

Schrijf je nu in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!