Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Inspiratie

Doe jij mee aan Via Vierdaagse?

Via Vierdaagse is hét voorbereidingsprogramma voor de Vierdaagse Nijmegen. Train onder professionele begeleiding voor jouw eerste Vierdaagse! Je hebt bovendien een gegarandeerd startbewijs voor de 104de Vierdaagse Nijmegen.

Wandelaars Vierdaagse Nijmegen

Update 21 april 2020: Via Vierdaagse 2020 geannuleerd

In de strijd tegen het coronavirus is het niet verwantwoord gebleken dit jaar de Vierdaagse Nijmegen te laten plaatsvinden. Daarmee is ook Via Vierdaagse 2020 geannuleerd. Wat dit betekent voor jou als deelnemer, lees je hier (alle deelnemers aan Via Vierdaagse ontvangen dit bericht ook per e-mail).

Informatie over Via Vierdaagse

Heb jij altijd al een keer de Vierdaagse Nijmegen willen lopen, maar weet je niet goed hoe je hier voor moet trainen? Dan is het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse iets voor jou. Dit programma is speciaal bedoeld voor Vierdaagse-debutanten. Om aan Via Vierdaagse 2021 te kunnen deelnemen, moet je de beschikking hebben over een smartphone. Het trainingsschema en alle tips ontvang je namelijk met de Via Vierdaagse app.

Onder leiding van professionele trainers ga jij je optimaal voorbereiden op het grootste wandelevenement ter wereld. Bovendien heb je als Via Vierdaagse-deelnemer gegarandeerd een startbewijs voor de 104de Vierdaagse Nijmegen. Je krijgt tijdens je voorbereiding een trainingsschema op maat en adviezen van professionele begeleiders. Doe mee met Via Vierdaagse en loop deze zomer voor de eerste keer over de Via Gladiola!

Via Vierdaagse op een rij:

  • Professionele begeleiding, inclusief een trainingsschema op maat in de Via Vierdaagse app;
  • Een gegarandeerd startbewijs voor de 104de Vierdaagse Nijmegen;
  • 93% van de Via Vierdaagse-deelnemers loopt de Vierdaagse uit;
  • Beoordeling Via Vierdaagse door eerdere deelnemers: 8.1.