Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Via Vierdaagse 2024

Via Vierdaagse is hét voorbereidingsprogramma voor de 4Daagse Nijmegen. Train onder professionele begeleiding voor jouw eerste 4Daagse! Je hebt bovendien een gegarandeerd startbewijs voor de 106de 4Daagse Nijmegen.

Via vierdaagse; schoenen aantrekken

Inschrijving Via Vierdaagse 2024

De 106de 4Daagse Nijmegen staat gepland van 16 tot en met 19 juli 2024. Om jou de kans te geven om goed voorbereid van start te gaan, bieden we ook in 2024 weer het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse aan. 

Belangrijk: Ons reguliere voorbereidingsprogramma, mét het gegarandeerde startbewijs, zit vol. Voor iedereen die toch gebruik wil maken van de voorbereiding zonder startbewijs voor de 4Daagse Nijmegen, hebben wij het Via Vierdaagse Lite pakket.

Ja, ik heb interesse in Via Vierdaagse Lite

Via Vierdaagse op een rij

  • Professionele begeleiding via de Wandel.nl-app
  • Gegarandeerd startbewijs voor de 106e 4Daagse Nijmegen
  • KWbN-lidmaatschap Compleet tot wederopzegging
  • Toegang tot het Via Vierdaagse-specialistenteam
  • Uitlooppercentage van 93%
  • 6% lagere uitval (9% bij 50 km)
  • Gemiddeld beoordelingscijfer is een 8.1
  • 95% van deelnemers beveelt Via Vierdaagse aan

Doe je mee? Zo werkt het

Heb jij altijd al een keer de 4Daagse Nijmegen willen lopen, maar weet je niet goed hoe je hiervoor moet trainen? Dan is het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse iets voor jou.

Onder leiding van professionele trainers ga jij je optimaal voorbereiden op het grootste wandelevenement ter wereld. Bovendien heb je als Via Vierdaagse-deelnemer gegarandeerd een startbewijs voor de 106de 4Daagse Nijmegen. Je krijgt tijdens je voorbereiding een trainingsschema op maat en adviezen van professionele begeleiders.

Om aan Via Vierdaagse te kunnen deelnemen, moet je de beschikking hebben over een smartphone. Het trainingsschema en alle tips ontvang je namelijk in een speciale trainingsmodule in de Wandel.nl-app. De app is te gebruiken op Android (vanaf versie 8.0) en Apple smartphones (vanaf iOS 13.0, iPhone 6 en nieuwer). Doe mee met Via Vierdaagse en loop voor de eerste keer over de Via Gladiola!

Kosten
De kosten voor Via Vierdaagse 2024 bedragen €180,- voor niet-leden en €165,- voor leden van KWbN. Let op: Bij het bedrag zitten de kosten voor het startbewijs van de 4Daagse inbegrepen.

Start nu met trainen
Ben jij van plan om deel te nemen aan de 4Daagse Nijmegen en Via Vierdaagse 2024? Begin dan nu alvast met trainen. Wandel doordeweeks 2 dagen 1 uur (bijvoorbeeld op dinsdag en donderdag) en loop in het weekend 5-10 kilometer.

Introductie Wandeltraining
Ben je op zoek naar een wandeltrainer in de buurt, die jou meer kan vertellen over een goede wandeltechniek, wandeltempo en houding? Dan is een Introductie Wandeltraining misschien wel iets voor jou. Deze is voor € 17,50,- af te nemen bij verschillende wandeltrainers in Nederland. Op deze pagina vind je meer informatie over deze wandeltraining.

Via Vierdaagse Lite

Heb jij reeds een startbewijs voor de 4Daagse Nijmegen bemachtigd? En wil je ook goed voorbereid van start gaan bij dit prachtige wandelevenement? Dan is Via Vierdaagse Lite wat voor jou! Met behulp van de Wandel.nl-app bereid jij je goed voor op jouw 4Daagse.

Via Vierdaagse Lite
Afbeelding 1 | nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste Via Vierdaagse-nieuws?

Schrijf je nu in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!