Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Wat is Via Vierdaagse?

Via Vierdaagse is hét voorbereidingsprogramma voor de 4Daagse Nijmegen. Op deze pagina lees je wat het programma inhoudt.

Via vierdaagse; schoenen aantrekken

Via Vierdaagse is hét voorbereidingsprogramma voor de 4Daagse Nijmegen. Via Vierdaagse biedt alle wandelaars de mogelijkheid om onder professionele begeleiding te trainen voor deelname aan dit prachtige wandelevenement.

 

Je hebt besloten je aan te melden voor Via Vierdaagse, en nu?

Op het moment dat je een bevestiging hebt ontvangen van je inschrijving, ben jij allereerst verzekerd van je startbewijs voor de 4Daagse Nijmegen. Verder ontvang je van ons alle informatie die je nodig hebt om goed voorbereid van start te gaan:

  • Gebruik van de speciale trainingsmodule in de Wandel.nl-app (feb t/m juli);
  • Wekelijks tips in de app;
  • Wekelijks via de app uitleg over de trainingsaccenten voor de komende week;
  • Deskundig advies van het Via Vierdaagse-specialistenteam (bereikbaar via WhatsApp voor Via Vierdaagse-deelnemers);
  • Lidmaatschap KWbN (KWbN Lidmaatschap Compleet).


Let op: om aan Via Vierdaagse te kunnen deelnemen, moet je de beschikking hebben over een smartphone. De app is te gebruiken op Android (vanaf versie 8.0) en Apple smartphones (vanaf iOS 13.0, iPhone 6 en nieuwer).

Kick-off Via Vierdaagse 2024

We starten graag met alle Via Vierdaagse-deelnemers van 2024 via een gezamenlijke kick-off. Dit is een digitale bijeenkomst waarbij je uitleg krijgt over het Via Vierdaagse-programma en je krijgt meteen de gelegenheid om vragen te stellen via de chat.

De Via Vierdaagse kick-off wordt gepresenteerd door Bart Putman, wandeltrainer, -coach, voedingsdeskundige en 4Daagsefanaat.

De datum van de Kick-off wordt later bekend gemaakt. 

Als lid van KWbN ontvang je:

  • De Wandelvoordeelpas, waarmee je korting krijgt op 1500 wandelevenementen en waarmee je kunt profiteren van heel van andere aantrekkelijke voordelen;
  • Magazine Wandel.nl: vier uitgaven met daarin het meest actuele wandelnieuws, tips en inspiratie;
  • De Wandel.nl evenementenspecial: tweemaal een halfjaarlijks overzicht van alle bij KWbN aangesloten wandelevenementen in Nederland.