Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Tips voor een mooie verjaardagswandeling

Lekker naar buiten, je verjaardag vieren tijdens een mooie wandeling. Wandel.nl geeft je een paar tips om jouw verjaardagswandeling extra speciaal te maken.

Herfst

Tip 1: maak een verfrissende herfstwandeling

Wat heerlijk dat jij in de herfst bent geboren. Althans dat lijkt ons heerlijk, wij vinden de herfst namelijk een van de fijnste wandelseizoenen. De temperatuur is aangenaam en de natuur laat prachtige kleuren zien. Wij hebben acht wandelroutes voor je op een rij gezet die je door frisse loofbossen met paddenstoelen en kastanjes voeren. Perfect voor het ultieme herfstgevoel!

Bekijk de routes

Tip 2: Wie jarig is trakteert… zichzelf!

Je verjaardag is hét moment om jezelf te trakteren. Neem een lekkere snack mee voor onderweg. Loop voor je wandeling even langs de bakker, of duik zelf de keuken in. En vergeet vooral niet je favoriete drankje in je rugzak te stoppen. Misschien kan jouw wandelgarderobe ook wel een update gebruiken? Je wilt natuurlijk wel droog blijven deze natte periode, weer of geen weer het is immers altijd wandelweer!

Kooptips: welke regenjas voor de wandelaar?
wandelaar regen
Fjoertoer Egmond

Tip 3: Wandelevenementen in november

Deze periode worden er enorm veel herfstwandeltochten georganiseerd. Zo’n evenement kan een leuk verjaardag uitje zijn. Via onze wandelagenda vind je alle evenementen die de komende tijd plaatsvinden. 

Bekijk onze wandelagenda

Tip 4: Gooi die beentjes maar omhoog

Na een flinke wandeling is het tijd voor rust. Gooi die beentjes maar omhoog en zet je televisie aan. Wij hebben een aantal interessante tv-programma’s voor je klaarstaan zodat jij nog even kunt nagenieten van je wandeling, van natuurseries tot pelgrimeren. Allemaal gratis terug te kijken via NPO Start.

Bekijk de tv-programma's
Voetjes omhoog voor de tv