Favoriete routes

Lange afstandswandelpaden, ommetjes, stadswandelingen, natuurpaden: er liggen in Nederland heel veel mooie wandelroutes. Welke wandelroutes zijn favoriet? In deze rubriek vertelt een wandelaar wat zijn of haar favoriete wandelroutes in Nederland zijn.
De favoriete wandelroutes van… Saskia van den Brand

In deze rubriek vertelt een wandelaar over zijn of haar top-5 van favoriete wandelroutes in Nederland. Wandel met onze blogger Saskia van den Brand mee op haar vijf favoriete routes in Nederland. Van Texel in het noorden tot het Zeeuwse Walcheren in het zuiden.

Lees meer
De favoriete wandelroutes van… Ivonne Calis

In deze rubriek vertelt een wandelaar over zijn of haar top-5 van favoriete wandelroutes in Nederland. Wandel met Ivonne Calis van Myfootprints mee aan de hand van haar wandel top 5 door Nederland, nu te lezen op Wandel.nl.

Lees meer
De favoriete wandelroutes van… Antonette Spaan

Antonette Spaan van We12travel houdt van klimwandelingen en dat is terug te zien in haar top 5 van favoriete wandelroutes.

Lees meer
De favoriete wandelroutes van…Bianca Quadflieg

In deze rubriek vertelt een wandelaar over zijn of haar top-5 van favoriete wandelroutes in Nederland. Bianca Quadflieg geeft in deze aflevering haar top-5: van Zuid-Limburg tot de Wadden.

Lees meer
De favoriete wandelroutes van...Joop Pleyster

In deze rubriek vertelt een wandelaar over zijn of haar top-5 van favoriete wandelroutes in Nederland. Joop Pleyster vertelt in deze aflevering waar hij graag wandelt: van lange afstandsroutes tot ommetjes.

Lees meer
De favoriete wandelroutes van…Mirjam & John Klever

In deze rubriek vertelt een wandelaar over zijn of haar favoriete wandelroutes in Nederland. Deze keer geven Mirjam en John Klever hun top-5.

Lees meer
De favoriete wandelroutes van...Truus Wijnen

In deze rubriek vertelt een wandelaar over zijn of haar favoriete wandelroutes in Nederland. In deze aflevering geeft routemaker Truus Wijnen haar top-5.

Lees meer
De favoriete wandelroutes van…Pieter van Stein

In deze rubriek vertelt een wandelaar over zijn of haar favoriete wandelroutes in Nederland. In deze aflevering geeft Pieter van Stein zijn top-5, met bij iedere route tips voor een mooie tussenstop.

Lees meer
De favoriete wandelroutes van...Monique Peperkamp

In deze rubriek vertelt een wandelaar over zijn of haar favoriete wandelroutes in Nederland. In deze aflevering vertelt Monique Peperkamp over haar top-5 van wandelroutes.

Lees meer
De favoriete wandelroutes van...Henrie van Zoggel

In deze rubriek vertelt een wandelaar over zijn of haar favoriete wandelroutes in Nederland. In deze aflevering geeft Henrie van Zoggel zijn top-5.

Lees meer
De favoriete wandelroutes van...Lydia Waarts

In deze rubriek vertelt een wandelaar over zijn of haar favoriete wandelroutes in Nederland. In deze aflevering geeft Lydia Waarts haar top-5 van wandelgebieden in de buurt van het bosrijke Bergen op Zoom, in het zuidoosten van Brabant.

Lees meer
De favoriete wandelroutes van…Henk Pots

In deze rubriek vertelt een wandelaar over zijn of haar top-5 van favoriete wandelroutes in Nederland. Henk Pots geeft in deze aflevering zijn top-5: van het Friese Woudenpad tot de NS-wandeling over de Veluwezoom.

Lees meer

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?