Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Nieuws

RCN Eindejaarsknallers: boek dit jaar nog jouw vakantie 2022 en ontvang mooie kortingen!

Ook aan het einde van dit jaar staan ze weer voor je klaar: de RCN Eindejaarsknallers! Dit zijn vier spectaculaire aanbiedingen met exclusieve kortingen zodat jij in 2022 kunt genieten van een vakantie mét voordeel.

De RCN Eindejaarsknallers

Tijdens een verblijf op een RCN Vakantiepark verblijf je altijd dicht bij de mooiste natuurgebieden van Nederland, Frankrijk en Duitsland. Zo kan je onder andere wild spotten op de Veluwe (100% garantie!) bij RCN de Jagerstee, struinen door de Brabantse Sahara bij RCN de Flaasbloem, kraanvogels kijken bij het Friese RCN de Roggeberg of een wandeling maken over 18 kilometer Zeeuws zandstrand bij RCN Toppershoedje.

RCN De Jagerstee Vakantiepark Veluwe Glampingtent De Egel
RCN De Jagerstee Vakantiepark Veluwe Glampingtent De Egel

Na een flinke wandeling is het fijn om bij te komen in een van de vele verblijfsmogelijkheden van RCN. Zet je zelf je tent op of huur je liever een accommodatie? Van een sfeervolle lodge tot een stoere safaritent en van een luxe villa tot een comfortabele bungalow. Kortom, er is voor ieder wat wils!

Heb je daarnaast altijd al eens een glampingaccomodatie willen ervaren, of de vrijheid van kamperen op de mooiste plekjes? Grijp dan nu je kans en geniet van exclusieve kortingen, zélfs in de zomervakantie! Boek t/m 31 december jouw vakantie voor 2022 met extra veel voordeel.

Bekijk de RCN Eindejaarsknallers hier