Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Inspiratie

September challenge: Back on Track

Het is tijd om lekker sportief de vakantiemodus uit te stappen! Doe mee met het digitale ‘Back on Track’-evenement in de Wandel.nl-app en laat september een maand zijn vol mooie wandelingen. Ga jij de challenge aan?

Header Back On Track Campagne Aangepast

We hebben het ‘Back on Track’-evenement in het leven geroepen om jou de gehele maand september uit te dagen tot het maken van mooie wandelingen. Deelname is eenvoudig: meld je aan in de Wandel.nl-app, kies je gewenste afstand (5, 10 of 15 km) en daag jezelf uit om in totaal 12 keer op pad te gaan. Dit betekent dat je elke week drie mooie wandelingen gaat maken. Behaal je na 12 wandelingen de badge? Dan maak je kans op een leuke prijs.

Wandelaar met verrekijker op Texel

De draad oppakken

We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om na een ontspannen vakantie de draad van het wandelen weer op te pakken. 'Back on Track' biedt jou de perfecte gelegenheid om jezelf te motiveren en een gezonde gewoonte te creëren. Door actief te blijven en regelmatig te wandelen, zal je niet alleen je lichaam in vorm houden, maar ook je geest verfrissen en energie opdoen. Ook na een actieve vakantie kun je dit evenement goed gebruiken om passen te blijven maken.

Zo doe je mee

  1. Meld je in de Wandel.nl-app aan voor het ‘Back on Track’-evenement.
  2. Kies je gewenste afstand (5, 10 of 15 km). De afstand die je kiest is de minimale afstand die je de rest van de maand moet lopen. Uiteraard mag je altijd langer lopen.
  3. Ga in september 12x op pad met de Wandel.nl-app
  4. Heb je de 12 wandelingen in het evenement gelopen? Dan ontvang je een digitale badge. Iedereen die de badge vóór het einde van de maand heeft behaald, maakt automatisch kans op leuke prijzen.

Heb je de Wandel.nl-app nog niet? Dan is dit een goede reden om hem meteen op je telefoon te zetten.

Download de Wandel.nl-app

Wat kun je winnen?

Je doet natuurlijk mee om jezelf uit te dagen en lekker fit de vakantie uit te stappen. Maar een klein beetje motivatie in de vorm van leuke prijzen is natuurlijk altijd welkom. Daarom verloten wij onder iedereen die 'Back on Track' voor het einde van de maand september volbrengt 15x een paar compressiesokken van STOX Energy Socks. 

STOX Energy Socks
STOX Energy Socks

Samen wandelen we verder

Motiveer en inspireer elkaar door je wandelingen en voortgang te delen. Plaats je ervaringen, tips en mooiste foto’s op social media met de hashtag #BackOnTrack en tag Wandel.nl. Op Facebook en Instagram tippen we je ook elke week week de mooiste wandelingen in Nederland. Leuke routes om tijdens je 'Back on Track'-challenge te lopen!

Vind de leukste routes voor je volgende wandeling