Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Doe jij mee aan Flevoland ten voeten uit?

Ga jij ook mee op pad? Tijdens 'Flevoland ten voeten uit' laten we je voelen hoe heerlijk het is om te wandelen in jouw eigen provincie. Van 5 t/m 13 oktober 2024 organiseren Sportservice Flevoland, Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) en diverse partners verrassende wandelactiviteiten voor jong en oud. Trek de wandelschoenen aan en verdien die unieke digitale medaille!

Bied ook een activiteit aan tijdens 'Flevoland ten voeten uit!'
Header Flevoland Ten Voeten Uit 5

Over 'Flevoland ten voeten uit'

'Flevoland ten voeten uit' is een initiatief van Sportservice Flevoland en Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN). Samen gaan zij de uitdaging aan om van 5 t/m 13 oktober 2024 de hele provincie Flevoland in beweging te brengen. Doe mee aan de verschillende wandelactiviteiten en -mogelijkheden en ontdek zelf hoe makkelijk én leuk het is om in beweging te komen! Bekijk het aanbod hierboven. Daar lees je ook of aanmelding vooraf nodig is. De meeste activiteiten zijn gratis.

Een vraag? Bekijk hier de Veelgestelde vragen
Screenshot App2023

Doe mee aan de digitale challenge!

Hoeveel kilometer ga jij deze week lopen? En hoeveel dagen in de week? Houd jouw prestaties bij in de Wandel.nl-app. Neem deel aan het digitale event 'Flevoland ten voeten uit' en wie weet win jij wel die heerlijke minivakantie (weekendje of midweek)! Sowieso verdien je na afloop de digitale 'Flevoland ten voeten uit'-badge.

Lees hier alles over de gratis Wandel.nl-app
Geweldig om te zien hoe jong en oud in beweging komt!

Ook de jongsten in beweging!

Wandelen is voor iedereen. Of je nu volwassen bent of nog jong. Speciaal voor kinderen is er de Avond4daagse, met feestelijke tochten in april, mei en juni. De smaak te pakken? Loop dan tijdens 'Flevoland ten voeten uit' zelf de Avond4daagse - Home Edition. Kies je eigen dagen en route en verdien de officiële Avond4daagse medaille (misschien wel jouw tweede dit jaar)! Meer informatie en aanmeldmogelijkheid volgen.

Voor de allerjongsten bieden we nu de Peuter4daagse aan. Loop 4 dagen rondom jouw peuterspeelzaal of kinderdagverblijf. En verdien die glanzende medaille! Willen jullie als peuterspeelzaal of kinderdagverblijf meedoen? Lees hier alles over het aanbieden van een Peuter4daagse.

Ook de kleuters worden niet vergeten. We nodigen de kinderen uit groep 1 en 2 van harte uit om mee te doen aan de Kleuter4daagse. Dan zijn ze straks helemaal klaar voor de "echte" Avond4daagse! Als basisschool of BSO geïnteresseerd om deel te nemen? Lees hier alles over het aanbieden van een Kleuter4daagse.

Kinderhanden tonen medaille Peuter4daagse
Foto: Robin Wagenaar
Vrijwilliger plaatst bord Rustpost
Foto: Stefanie Brinkman

Word vrijwilliger!

Vind jij het heerlijk om te wandelen? En wil jij je enthousiasme graag overbrengen op anderen? Zoek jij een zinvolle tijdsbesteding? Wil jij meer doen met jouw hobby?

Verschillende wandelorganisaties zoeken nog vrijwilligers. Klik hieronder voor een overzicht.

Word (wandel)vrijwilliger!

Laat je opleiden tot Wandelbegeleider/Wandeltrainer

Wij geloven dat wandelen leidt tot een gezonder en gelukkiger leven. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen via wandelen in beweging brengen. Soms hebben wandelaars daarbij behoefte aan professionele begeleiding. KWbN organiseert als enige in Nederland wandelopleidingen die gecertificeerd zijn door NOC*NSF.

Momenteel bekijken we de mogelijkheid tijdens 'Flevoland ten voeten uit' te starten met (één van) de volgende opleidingen:

Bij minimaal vier deelnemers kan de opleiding vergoed worden uit het Sportakkoord. Geïnteresseerd? Of heb je al vier deelnemers? Stuur een mail naar: opleidingen@kwbn.nl

volledig-programma-wandeltrainersdag-bekend
RCN Port L'epine Camping In Bretagne Wandelen In Natuur

Mooie routes wandelen en heerlijk overnachten? Bekijk dan eens de vakantieparken van RCN!

Wij hebben de routes al voor je klaarstaan
Afbeelding 1 | nieuwsbrief

Op zoek naar nog meer wandelinspiratie?

Schrijf je in voor de wekelijkse Wandel.nl nieuwsbrief