Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Lekkers voor onderweg

Als “Clean-Upper” moet je natuurlijk zorgen dat je voldoende energie hebt. En de lekkerste hapjes voor onderweg, die maak je gewoon zelf (met wat hulp van een volwassene). Hieronder vind je links naar recepten voor heerlijke snacks voor onderweg. Veel bakplezier!

Eierkoeken in de oven

Brabantse eierkoeken

Deze lekkere koeken heten dan wel “Brabantse eierkoeken”, maar je kunt ze ook eten als je uit Gelderland komt hoor. Of uit Overijssel. Of uit Noord-Holland. Of: waar je maar woont. Op de wandelwebsite wandel.nl vind je het recept van deze eierkoeken. Bak ze maar!

Naar het recept van de eierkoeken

Gezonde snickers

Houd jij ook zo van snickers? Maar je mag ze vast niet te vaak eten, omdat ze niet zo gezond zijn. Speciaal voor de Eneco Clean-Up Walk delen we met jou het recept van gezonde snickers! Zo kun je lekker snoepen tijdens jouw wandeling en opruimactie. En je hebt ze ook nog eens zelf gemaakt. Dat maakt ze dubbel lekker, toch? Klik hieronder voor het recept van de gezonde snickers op de website van wandel.nl.

Naar het recept van de gezonde snickers
Hand pakt zelfgemaakte snack (snickers)
Energierepen met noten

Energiereep

Als je hard werkt, heb je ook energie nodig. Dus maak deze heerlijke energierepen voor onderweg en jij bent helemaal klaar voor de Eneco Clean-Up Walk. Voor dit recept heb je geen oven nodig. Klik hieronder voor het recept van deze overheerlijke energierepen op wandel.nl.

Naar het recept van de energierepen

Gezond chocolade ijs

Na afloop van de Eneco Clean-Up Walk heb je het misschien wel warm gekregen van al dat wandelen en opruimen. Een ijsje is dan natuurlijk erg lekker. En dit is ook nog eens een gezond én zelfgemaakt ijsje. Maak het voordat je op pad gaat, zodat je erna lekker kunt genieten. En laat je niet in de maling nemen omdat dit een zomers recept is. Ook in de herfst smaakt het heerlijk! Je hebt trouwens geen ijsmachine nodig. Klik hieronder voor het recept van dit gezonde chocolade ijs op wandel.nl. 

Naar het recept van dit gezonde chocolade ijs
Ijsje op een hoorntje