Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Eneco Clean-Up Walk 2022

Vind jij een leefbare planeet ook zo belangrijk? En ben je een wandelliefhebber? Doe dan mee aan de Eneco Clean-Up Walk op 22 en 23 oktober 2022.

Eneco Clean Up Walk 2021

Samen wandelen we Nederland schoon

De Eneco Clean-Up Walk is een unieke wandeltocht die je niet alleen energie geeft, maar ook een schone omgeving oplevert. Win-win dus! Geniet van een mooie wandeling, laat je onderweg verrassen met leuke berichten in de speciale app én zorg ondertussen voor de natuur. Laat deze kans niet lopen en meld je aan! Samen wandelen we Nederland schoon.  

Alle wandelpaden schoon

De natuur geeft ons veel moois. Maar geven we de natuur ook wat terug? Steeds vaker raken wandelpaden en natuurgebieden vervuilt met allerlei troep die achtergelaten wordt. Daarnaast leidden ook de overstromingen van afgelopen zomer in grote delen van het land tot vervuiling van onze natuur. Tijdens de Eneco Clean-Up Walk gaan we de uitdaging aan en maken we alle wandelpaden in Nederland weer schoon! Doe jij mee? 

Krachten bundelen

Tijdens de Eneco Clean-Up Walk nemen we het heft in eigen hand en bundelen we onze krachten met vele andere wandelaars. We combineren een mooie wandeling met een grote landelijke opruimactie. Samen kleuren we Nederland – letterlijk – groen. Op een kaart kun je precies zien hoever we zijn. Doe jij ook mee? En neem vooral je kinderen, familie en vrienden mee. Zo wordt de Eneco Clean-Up Walk een gezellige, sportieve en duurzame dag uit! 

Kies jouw locatie en afstand

De Eneco Clean-Up Walk loop je in je eigen omgeving en op je eigen tijdstip. Ook je afstand kies je zelf. De app eRoutes maakt voor jou verschillende routes aan waar je er één uit kunt kiezen. Daarbij is het startpunt ook het eindpunt, dus je komt altijd weer thuis. Liever je eigen route lopen? Ook dat kan. En het wandelen is extra leuk omdat we je onderweg verrassen met leuke weetjes en motiverende berichten.  

Gratis uitrusting

Tijdens de wandeling maak je de paden afvalvrij. We laten je daarbij niet met lege handen vertrekken. De eerste 1.000 deelnemers ontvangen gratis de Eneco Clean-Up set. Zo ga je goed uitgerust op pad.  De Eneco Clean-Up Walk is een evenement voor jong en oud. Dus ook een leuke activiteit tijdens de herfstvakantie met de kinderen. Jong geleerd is oud gedaan. 

Meld je gratis aan

Ga jij de uitdaging aan om álle wandelpaden in Nederland afvalvrij te maken? En te genieten van een mooie wandeling? Meld je dan nu aan. Deelnemen kost … helemaal niets! Eneco en Koninklijke Wandel bond Nederland (KWbN) zijn blij met jouw inzet en bieden je gratis het gebruik van de app eRoutes aan. Bovendien ontvangen de eerste 1.000 aanmelders gratis de Eneco Clean-Up set met daarin een afvalgrijper, handschoenen, afvalzakjes en een waterfles. Klik op de button hieronder en meld je aan. 

* De Eneco Clean-Up set is gratis voor de eerste 1.000 deelnemers. Eén set per inschrijving. 

Bij deelname aan de Eneco Clean-Up Walk worden deelnemers geacht zich aan het deelnemersreglement te houden.

Eneco

Eneco staat als duurzaam energiebedrijf midden in de samenleving. Onze missie is sinds 2007 ‘duurzame energie van iedereen’. Zo is Eneco uitgegroeid tot een koploper in de energietransitie en leveren we groene energie door volop in te zetten op zon en wind.

Al 10 jaar nodigen we tijdens de Eneco Clean Beach Cup in België mensen uit om stil te staan bij de plasticproblematiek in onze oceanen en op onze stranden. Vanaf dit jaar organiseren we deze strand-opruimactie op 12 september ook in Nederland. 

Met deze unieke wandeltocht willen we wandelaars en hun gezinnen aanzetten tot nadenken. Hoe willen we omgaan met onze planeet? Hoe zorgen we voor een leefbare aarde? Hoe kunnen we ons steentje bijdragen aan een duurzame toekomst voor toekomstige generaties? Omgaan met duurzaamheid betekent meer dan duurzame energie.

Ja, ik wil graag doneren