Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Winnen: hotelovernachting en tickets voor de Zevenheuvelenhike 2023

Zondag 24 september vindt de tweede editie van de Zevenheuvelenhike plaats. Dit is een uitdagende wandeltocht door de heuvelachtige bossen rondom Nijmegen. Wandel.nl mag twee tickets en een hotelovernachting mét ontbijt weggeven! Doe je mee met de winactie?

Doe mee met de Zevenheuvelenhike
Foto: © Tijn Dekkers

Langs de route van de Zevenheuvelenhike en middenin de prachtige bossen bij Nijmegen, vind je Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof. In dit hotel mogen wij van 23 tot 24 september een Zevenheuvelenhike-arrangement weggeven. Je maakt kans op:

  • Twee tickets voor de Zevenheuvelenhike
  • Een overnachting in een tweepersoonskamer bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof (23-24 september 2023)
  • Zondagochtend ontbijt

Je kunt tot 11 juni 2023 deelnemen aan de actie door onderstaand formulier in te vullen. Kort daarna trekken wij een winnaar, met wie we persoonlijk contact opnemen.

De winactie is gesloten! Gefeliciteerd Ellen Moes, veel plezier op de Zevenheuvelenhike! 

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof
Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof (foto: ©Fletcher Hotels)
Doe mee met de Zevenheuvelenhike

De Zevenheuvelenhike

De Zevenheuvelenhike is een stevige wandeltocht van 7, 14, 21 of 28 kilometer door de heuvelachtige bossen rondom Nijmegen op zondag 24 september. Het parcours is hetzelfde als dat van de Zevenheuvelentrail die een dag eerder plaatsvindt. De Zevenheuvelenhike kenmerkt zich door het zware en uitdagende parcours. Als je finisht in Museumpark Orientalis, dan ben je blij en trots dat de je de tocht hebt volbracht. Je prestatie kun je vieren op het finishfestival. Hier staan verschillende foodtrucks, barretjes, eettentjes en een DJ.

Meer informatie over de hike