Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Uitrusting

Je maaltijd preppen met de Primus Preppen Vacuüm Jug

Hoe neem jij je maaltijd of snack mee tijdens je wandeling? Maak kennis met de Primus Preppen Vacuüm Jug en doe inspiratie op met onze favoriete meeneemmaaltijden.

Primus Preppen Vacuüm Jug
(Foto: © Isabelle Edsmyr, Primus)

In samenwerking met Primus

Met een ruim assortiment van artikelen om buiten maaltijden te bereiden of juist mee te nemen, is Primus al ruim 130 jaar een trouwe metgezel voor de buitenliefhebber. Menig avonturier bereidde zijn of haar maaltijden al hoog in de bergen of op de Noord- of Zuidpool met behulp van Primus. Daarom weet het merk als geen ander dat het gebruik onder extreme omstandigheden de hoogste kwaliteitseisen met zich meebrengt. Dat is dan ook kenmerkend aan het gehele assortiment van Primus.

Innovatief

Primus staat vandaag de dag nog steeds bekend om de betrouwbare, veilige en innovatieve producten. Producten die ervoor zorgen dat mensen meer naar buiten gaan en die een culinair tintje geven aan hun outdoor avonturen, zowel groot als klein. Zo kun je tijdens je wandelingen je eten en drinken meenemen en het op de juiste temperatuur en versheid houden.

Primus Preppen Vacuüm Jug
Primus Preppen Vacuüm Jug. (Foto: © Isabelle Edsmyr, Primus)
Primus outdoorproducten
De Primus Preppen Vacuüm Jug is verkrijgbaar in frisse kleuren.

Preppen Vacuüm Jug

Preppen is het op voorhand bereiden van je maaltijd. Geen wonder dat deze jug dan ook de naam Preppen Vacuüm Jug heeft gekregen. Dankzij de dubbele geïsoleerde wand blijft je warme of koude ontbijt, lunch of snack op de juiste temperatuur. Zo geniet je onderweg van je frisse granola in yoghurt, pittige warme noedels of een gazpacho soep. Door de grote opening is de Jug makkelijk te vullen en te reinigen en bovendien houdt het rvs-materiaal geen smaken vast. Met een inhoud van 0,7 liter en een makkelijk afsluitbare schroefdeksel is de kans groot dat je niet alleen tijdens je wandelingen de jug gaat gebruiken, maar ook op kantoor- of schooldagen of uitstapjes in je vrije tijd.

Wat neem je mee?

Benieuwd naar wat wij zelf het liefste meenemen tijdens onze wandeling? Hier lees je voedzame en leuke recepten terug, die er om vragen meegenomen te worden in de Preppen Vacuüm Jug.

Of maak je er liever 'een potje van'? Dat kan ook, wij geven je graag de beste tips hoe je met supergezond eten uit een pot of jug jouw wandeling nog leuker (en lekkerder) maakt.

Bekijk de meeneem-recepten
Primus Preppen Vacuüm Jug.