Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Groot-Brittannië: Wandelreis Schotse Hooglanden en eilanden

Mysterieuze landschappen in een groene omgeving en het eeuwenoude cultureel erfgoed: de Schotse Hooglanden zijn een unieke bestemming bij uitstek voor de avontuurlijke wandelaar. Samen met Oad vertellen we je over een paar hoogtepunten.

West Highland Way door de Schotse Hooglanden
West Highland Way door de Schotse Hooglanden

In samenwerking met Oad.

Geniet van de prachtige vergezichten van het eiland Skye en wandel langs het beroemde Ring of Brodgar op het eiland Orkney. Als je even niet wilt wandelen, kun je een aantal leuke excursies doen om meer te weten te komen over de Schotse geschiedenis!

De Cairngorms Mountains

In het Glenmore Forest Park kun je prachtig wandelen met uitzicht op de Cairngorms Mountains. De Cairngorms Mountains staan bekend om haar prachtige uitzichten die eindeloos lijken en de grote hoogteverschillen. Knoop aan je wandeling een bezoekje vast aan het nabij gelegen Highland Folk Museum in Kingussie. In dit openluchtmuseum kun je kennis maken met het vroegere leven van de Hooglanders.

De Cairngorms Mountains
De Cairngorms Mountains
Kilt Rock Kliffen op Isle Of Skye
Kilt Rock Kliffen op Isle Of Skye

Isle of Skye

Het eiland Skye is een van de mooiste parels van Schotland. Je vind hier schitterende panoramische uitzichten en prachtige watervallen. Het kleurrijke havenstadje Portree is een bezoekje waard.  Je vind hier tal van gezellige winkeltjes en sfeervolle Schotse pubs. Vanaf de kust heb je een uniek uitzicht over de eilanden Raasay en Rona. De kliffen van Kilt Roch zijn adembenemend mooi.

Ontdek in 11 dagen zelf de Schotse Hooglanden en eilanden

Zin gekregen om te wandelen op de Scottish Highlands & Islands? Ga dan mee met de volledig verzorgde 11-daagse wandelvakantie van Oad. Echt alles wordt voor je geregeld: je verblijf, het reisprogramma met prachtige wandelroutes, oad zorgt voor je bagage en je reist in een comfort class bus. Bovendien worden de wandelingen begeleid door een wandelbegeleider die de streek op zijn duimpje kent. Zo kom je op de mooiste plekjes!

Bekijk deze wandelvakantie hier