Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Op pad met een gids door het Dwingelderveld

Van 7 t/m 11 september organiseren we samen met RCN Vakantieparken een wandelreis naar Nationaal Park Dwingelderveld. Vanuit vakantiepark de Noordster ontdek je onder leiding van een wandelgids de mooiste plekjes. Verblijf in een gezellige groepsaccommodatie of een privé bungalow en sluit je wandeldagen af met een gezamenlijk diner. Laat nu je interesse achter!

Dwingelderveld
Dwingelderveld (foto: ©Agnes Monkelbaan)

Nationaal Park Dwingelderveld is het grootste natte heidegebied van West-Europa met onder meer heide, vennetjes en bos en heel veel mooie vlonderpaden. Je kunt er heerlijk wandelen langs luid kwakende kikkers en de vele vogels die er lustig op los kwetteren. Kortom, een wandeling in het Dwingelderveld is een prachtige manier om te genieten van de natuur en om tot rust te komen. Onder leiding van een wandelgids ontdek je de mooiste plekjes!

Arrangement

In mei maken we meer informatie bekend over deze reis, waaronder de prijs. Maar het volgende staat al vast:

  • Donderdag 7 tot en met maandag 11 september
  • Verblijf in een privé bungalow of groepsaccommodatie op RCN Vakantiepark de Noordster
  • Drie dagen wandelen door Nationaal Park Dwingelderveld onder leiding van een wandelgids
  • Drie avonden gezellig dineren met de groep (Op de aankomstdag een welkomstdrankje + hapje en de tweede en laatste avond een buffet. De derde avond is naar eigen wens in te vullen)

Scroll naar beneden om je interesse achter te laten. Wanneer er meer informatie bekend is over het arrangement en de boeking zal je als eerste op de hoogte worden gehouden. 

Plankenpad Dwingelderveld
Plankenpad Dwingelderveld (foto: ©Maaike van Meerten)
Schapen op het Dwingelderveld
RCN de Noordster in Dwingelderveld
RCN de Noordster in Dwingelderveld

Alleen, met je partner of met een groep

Of je nu alleen wilt komen of graag met iemand samen, het is allemaal mogelijk. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om met andere geïnteresseerde wandelaars in een groepsaccommodatie te verblijven. Liever wat meer privacy? Het is ook mogelijk om te verblijven in je eigen bungalow. Laat in het interesseformulier alvast je voorkeur voor een accommodatie achter. 

Interesse in deze reis?