Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

RCN Eindejaarsknallers: boek in december jouw wandelvakantie met korting

Waar zie jij jezelf het komende jaar naartoe gaan op vakantie? Tijd om plannen te maken, want de Eindejaarsknallers van RCN Vakantieparken staan klaar. Dat betekent: heel veel korting op jouw wandelvakantie, als je dit jaar nog boekt.

afbeelding van een gezien dat plezier maakt tijdens een wandeling in het bos.

In samenwerking met RCN Vakantieparken

Tijd om wandelplannen te maken voor 2023! Ga jij met het hele gezin naar het strand of de bergen in Frankrijk? Wandelen bij de Nederlandse meren? Of door het landschap in het gemütliche Duitsland trekken? Hoe jouw wandelbucketlist er ook uitziet, je kunt ‘m in 2023 vast en zeker waarmaken bij een van de 18 RCN Vakantieparken, want daar zit je tijdens jouw verblijf altijd dichtbij een bijzonder natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen.

afbeelding van een koppel dat wandelt door het Franse platteland.
RCN Moulin de la Pique, Dordogne.

Welke Eindejaarsknaller past bij jou?

Bekijk hieronder welke Eindejaarsknaller het beste bij jouw vakantieplannen past. Om gebruik te maken van de 4 aantrekkelijke kortingen, boek je jouw vakantie tussen 9 december en 31 december 2022. Dan weet je in ieder geval zeker dat jouw vakantie vaststaat.

Eindejaarsknaller 1
€ 100 korting op een accommodatie in Nederland en Frankrijk.

Eindejaarsknaller 2
20% korting vanaf 3 nachten.

Eindejaarsknaller 3
€ 50 korting op kamperen in de zomervakantie in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Eindejaarsknaller 4
25% korting op kamperen vanaf een week in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Bekijk de Eindejaarsknallers bij RCN
afbeelding van wandelaars in het bos bij RCN De Jagerstee.
Wildspotten kan bij RCN de Jagerstee, Epe.
afbeelding van twee wandelaars aan de waterkant, met hun hond.
Wandelen met de hond? Dat kan bij RCN Port L'Epine.

Inspiratie voor wandelaars

Om je op weg te helpen met jouw vakantieplannen, vroegen we RCN om enkele topbestemmingen voor wandelaars. Wist je dat je in de buurt van RCN de Jagerstee 100% garantie hebt op het spotten van wild op de Veluwe? Hier kom je zeker aan je wandeltrekken. Een ander populair vakantiepark voor wandelaars is RCN De Noordster, middenin het beschermde natuurgebied van Nationaal Park Dwingelderveld. Hier kom je helemaal tot rust in de Drentse natuur en kun je je bijvoorbeeld wagen aan een prachtige wandeling in de nacht.

In Zuid-Frankrijk is RCN Val de Cantobre een topper in de regio Aveyron, waar je kunt genieten van schitterende panorama’s en prachtige natuurwandelingen vanaf de camping. En neem jij graag je trouwe viervoeter mee op vakantie? Kies dan een keer voor een tripje naar het Zeeuwse Kamperland, want bij RCN De Schotsman kun je uitstekend met je hond wandelen.

afbeelding van een stel bij hun caravan in de zon.
Tip voor wandelaars: RCN Val de Cantobre in de regio Aveyron (FR).
afbeelding van een stel dat wandelt tussen de rotsen.
Ook een mooie optie voor wandelaars: RCN les Collines de Castellane, Gorges du Verdon.

Toch later boeken?

RCN Vakantieparken bestaat in 2022 al 70 jaar en heeft jaarlijks meer dan 85.000 reserveringen in haar 18 vakantieparken in Europa. Leden van KWbN kunnen ook buiten de Eindejaarsknallers om met korting boeken. Met je Wandelvoordeelpas krijg je steevast 25% korting op je verblijf bij RCN. De ledenkorting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, zoals de Eindejaarsknallers.

Boek nu een Eindejaarsknaller bij RCN